Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

ΤΟΠΙΚΟ: Δυο μεταγραφές και μια ανανέωση στον Κεραυνό

Σε δυο προσθήκες και μια ανανέωση προχώρησε ο Κεραυνός χτίζοντας το έμψυχο δυναμικό του εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Λέσβου. 

Μπορεί η θέση του προπονητή στην ομάδα του Αφάλωνα να παραμένει ακόμα ακέφαλη μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Αφαλωνιάτη, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους του συλλόγου εκτός από την αναζήτηση νέου τεχνικού να τρέξουν παράλληλα τον αγωνιστικό σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο. Στον Κεραυνό θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο έμπειρος γκολκίπερ Χρήστος Πουρής, ο οποίος μετά από μια δύσκολη χρονιά σε προσωπικό επίπεδο ετοιμάζεται να υπερασπιστεί ξανά τα δοκάρια του Κεραυνού.  

Στο μεταγραφικό σκέλος παίκτες της ομάδας του Αφάλωνα θα πρέπει να θεωρούνται οι Θοδωρής Χιώτης και Αλέξανδρος Μαρκάδας, που αμφότεροι έπαιζαν στον Οδυσσέα Ελύτη την περασμένη σεζόν. Ο Χιώτης είναι μεσοεπιθετικός με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του τοπικού, ενώ ο 17χρονος Μαρκάδας αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Πρόκειται για δυο σημαντικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα προσδώσουν αρκετή ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό του Κεραυνού. 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img