Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΤΟΠΙΚΟ: Έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά των ομάδων

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στα μεταγραφικά των ομάδων του τοπικού που εκμεταλλεύονται στο έπακρο το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Όπως διαβάσατε στο χθεσινό φύλλο, ασφαλώς η πιο ηχηρή μεταγραφή είναι αυτή του Γιώργου Μανούσου, που επέλεξε τον Αετό Λουτρών για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα μετά την σύντομη δεύτερη θητεία του στον Αιολικό. Ωστόσο και άλλες ομάδες του τοπικού προχώρησαν σε μεταγραφές στην προσπάθειά τους να ενισχυθούν στις γραμμές που το έχουν ανάγκη. Ο Διαγόρας, ο οποίος φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣ Λέσβου, έχοντας αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, μετά την απόκτηση του πλάγιου μπακ Γιάννη Καλτσή από τα Μελίσσια, ενίσχυσε και την επιθετική του γραμμή με τον Γιώργο Αλαγιάννη που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Φίλιας, η οποία αντικατέστησε το κενό με τον Δημήτρη Αζάμπι που πρόσφατα αποχώρησε από τον Αλκιβιάδη. Ακόμη στην ομάδα του Κώστα Μυλωνά θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος μέσος Αλέξης Καδής, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στον Αετό.

Πλην του Αλαγιάννη από την Φίλια αποχώρησε και ο Κύριλος Νικόλοβ, που μεταπήδησε στον Αρίωνα Μήθυμνας, ενώ στην ίδια ομάδα θα αγωνίζεται από δω και στο εξής και ο νεαρός Παπαδόπουλος, που μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό της Καλλονής, που έκανε και αυτή μεταγραφή, παίρνοντας τον Φώτη Πονηρό ο οποίος αγωνίζεται στην δεξιά πτέρυγα. 

Τέλος, σε πενταπλή μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε ο Ορφέας Άντισσας θέλοντας να βελτιώσει την θέση του στην βαθμολογία στον Βόρειο  Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας. Συγκεκριμένα η ομάδα του Σαράντου Τζινιέρη απέκτησε τους Γιάννη Κουτσιανίτη, μέσο από την Φίλια, Χαράλαμπο Βαγγελάκη, αμυντικό, Φώτη Ουζουνέλλη, αμυντικό από τον Μακαρέα, Γιώργο Καλογεράκη από τον Ανδρονικά και Σπύρο Καναβό, αμυντικό από τον Κεραυνό.

spot_img

More articles

spot_img