Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

ΤΟΠΙΚΟ: Ψάχνουν προπονητές Κεραυνός και Διαγόρας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ο Ιούνιος έχει μπει για τα καλά και οι περισσότερες ομάδες του τοπικού έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Στον Κεραυνό το θέμα που καίει τους διοικούντες το σύλλογο είναι αυτό του προπονητή, καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Αφαλωνιάτη στην τεχνική ηγεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κεραυνός θέλει προπονητή από το πάνω ράφι, έχοντας ξεχωρίσει την περίπτωση του Θεαγένη Διονυσάτου. Ο έμπειρος τεχνικός δεν είναι αρνητικός στην προοπτική να αναλάβει την ομάδα του Αφάλωνα, ωστόσο προτεραιότητά του παραμένει ο Απόλλων Βουναρακίου εφόσον κατεβάσει ανδρικό τμήμα στη Β΄ Κατηγορία. Πάντως οι διοικούντες τον Κεραυνό είναι αποφασισμένοι να περιμένουν λίγο ακόμα τον Διονυσάτο και όλα θα εξαρτηθούν από το αν ο Απόλλων Βουναρακίου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στη Β΄ Κατηγορία . Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση Διονυσάτου, ο Κεραυνός έχει στη λίστα του τον προπονητή του Οδυσσέα Ελύτη, Δούκα Καρέτο, καθώς και τον Μάριο Λουτραγώτη

Εκτός από τον Κεραυνό προπονητή ψάχνει εναγώνιος και ο Διαγόρας, μιας και ο πάγκος του έχει μείνει ορφανός μετά από την αποχώρηση του Θόδωρου Παπαλόπουλου. Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έχει προσεγγίσει αρκετούς προπονητές με εμπειρία στο χώρο, χωρίς ωστόσο να έχει καταλήξει στον εκλεκτό για την τεχνική της ηγεσία, κάτι που θα πρέπει να κάνει άμεσα ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό.

 

Έκλεισε Ντούμο ο Αετός

Ένας ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα του Διαγόρα στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, ο Βαγγέλης Ντούμος, βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη. Ο φιλόδοξος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει φορέσει και τη φανέλα του Ολύμπου στο νησί μας, έδωσε τα χέρια με τον Αετό, που τη νέα αγωνιστική περίοδο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η ομάδα των Λουτρών, πλην του Ντούμου, στοχεύει στην απόκτηση και άλλων παικτών που θα αναβαθμίσουν ποιοτικά το έμψυχο δυναμικό του Αετού, που θέλει να επιστρέψει στη διεκδίκηση τίτλων. 

 

Πρώτη μεταγραφή ο Ιντζές στον Ορφέα Άντισσας 

Στο χώρο της Β΄ Κατηγορίας ο Ορφέας Άντισσας ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφική προσθήκη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Σαράντου Τζινιέρη πρόσθεσε εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ της με την απόκτηση του Βασίλη Ιντζέ, ο οποίος μετά το πέρασμά του από τη Φίλια και άλλες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας, επέλεξε να αγωνιστεί μια κατηγορία παρακάτω, δίνοντας τα χέρια με τη διοίκηση του Ορφέα Άντισσας, που θα κάνει τα πάντα για να δυναμώσει το έμψυχο δυναμικό, στοχεύοντας σε κάτι καλύτερο τη νέα σεζόν. 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img