Τοπικό

ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Διπλό μεταγραφικό χτύπημα!

Σε δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές προχώρησε ο Αχιλλέας στην προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ εν όψει της συμμετοχής στην Α΄ Κατηγορία. Η ομάδα της Πέτρας μετά τις ανανεώσεις με τους Σούπουλη, Τ. Βασιλέλλη και Ράμα, απέκτησε δύο πολύ ικανούς παίκτες για την κατηγορία με αρκετή εμπειρία. Συγκεκριμένα τη φανέλα του Αχιλλέα θα φορέσουν τη νέα σεζόν οι Απόστολος Γρούβας και Ρεντόν Σεφουλάι. Και οι δύο έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της Πέτρας και επιστρέφουν, ώστε να βοηθήσουν τους νεοφώτιστους να πετύχουν τον στόχο τους. 

Ο Γρούβας είναι μεσοεπιθετικός και τελευταία του ομάδα ήταν ο Απόλλων Δαφίων. Ο Σεφουλάι (μπακ-χαφ), ανήκε και αυτός στον Απόλλωνα, ενώ έχει εμπειρία και από την Γ΄ Εθνική με τη φανέλα του Διαγόρα. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αχιλλέας δεν σταματά εδώ καθώς έχει συμφωνήσει και με άλλους παίκτες που θα ανακοινωθούν σύντομα. 


ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ
Έφερε Κουτρούλα

Πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να παίξει ο Παπανικολής στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Το συγκρότημα από την Ερεσό έχει πραγματοποιήσει έως τώρα τρεις μεταγραφές, ενώ έχει κρατήσει τον βασικό κορμό του περσινού ρόστερ. Μετά τους Νίκο Γιακαλή και Σπύρο Πιπερά, στον Παπανικολή θα αγωνιστεί και ο Μιχάλης Κουτρούλας, ο οποίος έπαιζε στην Άμιλλα Περιστερίου και θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Ερεσού να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.


ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ
Ανακοίνωσε προπονητή και έξι μεταγραφές!

Αρκετά ενισχυμένος θα είναι τη νέα σεζόν ο Γερμανός Καραβαγγέλης, καθώς επιδιώκει φέτος να έχει μια καλύτερη πορεία στην Β΄ Κατηγορία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αρχικά η ομάδα της Στύψης ανακοίνωσε πως καθήκοντα προπονητή αναλαμβάνει ο Δημήτρης Βασιλακάκης, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του ως άμεσο συνεργάτη τον Αλέξη Αλογδέλλη

Από κει και πέρα ο Καραβαγγέλης προέβη σε έξι μεταγραφές με παίκτες που έχουν παραστάσεις και από την μεγάλη κατηγορία του τοπικού. Συγκεκριμένα τη φανέλα του Καραβαγγέλη θα φορούν από εδώ και στο εξής, οι Μπάλιακας από τον Αρίωνα Μήθυμνας, Μποντάκης και Παπαπορφυρίου από τον Αχιλλέα, Νταλαμπέκης από τον Αίγειρο, καθώς και οι Τρακέλλης και Λουμίτζιο από τον Ορφέα Κεραμειών. Παράλληλα σε ό,τι έχει να κάνει με το γήπεδο της Στύψης, τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς τις επόμενες μέρες θα μπουν οι μπουλντόζες για την τοποθέτηση του χόρτου.