Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Τώρα ξεκινούν τον αγώνα τους

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Την ικανοποίησή τους για τη μεγάλη συμμετοχή στην εσωκομματική διαδικασία της Κυριακής εξέφρασαν σε μηνύματά τους τα νεοεκλεγέντα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής. Σε αυτά πέραν του ότι ευχαρίστησαν και όσους τους στήριξαν, αλλά και όσους συνέβαλαν στη διαδικασία, σημείωσαν πως οι εκλογές για τις τοπικές οργανώσεις σηματοδοτούν κι αυτές την επιστροφή της παράταξης σε ρόλο πρωταγωνιστή, σκιαγραφώντας και τον αγώνα που πρόκειται να δώσουν μέσα από τον δικό τους ρόλο το επόμενο διάστημα.

Οι δηλώσεις των μελών της Ν.Ε. με σειρά εκλογής:

Γιώργος Μήλιος

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και συγκινημένος από τη διαδικασία εκλογής οργάνων στο ΚΙΝΑΛ, πανελλήνια και για τη Λέσβο ιδιαίτερα. Πρώτα απ’ όλα επέστρεψε ο όρος «ΠΑΣΟΚ» και η εικόνα του «πράσινου ήλιου», σύμβολα δημοκρατίας, αισιοδοξίας και εθνικής υπερηφάνειας που είχε καθιερώσει ο Ανδρέας Παπανδρέου, ιδρυτής του Κινήματός μας, τα αγάπησε και τα εμπιστεύτηκε επί δεκαετίες ο ελληνικός λαός! Η συμμετοχή παρόλο που η εκλογή οργάνων και αντιπροσώπων δεν έχει την ίδια πολιτική βαρύτητα με αυτή του Προέδρου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού ψήφισαν πάνω από 170.000 πολίτες. Έτσι η φλόγα που άναψε τον περασμένο Δεκέμβρη αποδεικνύεται ότι δεν ήταν λάμψη πυροτεχνήματος, αλλά άσβεστη εστία που κρατά ζωντανή την ελπίδα της επιστροφής της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης στις πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας».

Μαρίνος Ορφανός

«Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια στήριξη που έλαβα από όλους εσάς στην εσωκομματική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ όπου συμμετείχα και εκλέχτηκα στη Νομαρχιακή Επιτροπή, μέσω μιας πολύ μεγάλης συμμετοχής συντρόφων και φίλων. Καλή επιτυχία σε όλους μας!».

 

Ρίτσα Βαλάκου

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους προσήλθαν στην χθεσινή διαδικασία κατά την οποία εκλέχθηκα στην Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Λέσβου, καθώς και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους ανάμεσα σε τόσο άξιους συνυποψήφιους τους οποίους συγχαίρω. Μεγάλο μπράβο αξίζει και στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε!».

Χαράλαμπος Ελευθερίου

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις φίλες και τους φίλους που στο πρόσωπό μου είδαν μια επιλογή ανανέωσης και ενότητας που απαιτεί η εποχή και χρειάζεται η παράταξη! Θα βάλω τα δυνατά μου να αποδείξω ότι είμαι μια καλή επιλογή, ειδικά για τη Δυτική Λέσβο. Καλή δύναμη σε όλους μας!».

Θεολόγος Πατερέλλης

«Ευχαριστώ όλα τα μέλη του κόμματος που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ανεβάσουμε ξανά την παράταξη εκεί που ήταν και στο παρελθόν!».

Γιώργος Γιαννουλέλλης

«Η μαζική συμμετοχή στις κάλπες για την ανάδειξη νομαρχιακών και δημοτικών οργανώσεων αλλά και του συνεδρίου δίνει ένα μήνυμα ότι σαν ΠΑΣΟΚ έχουμε κεντρίσει το ενδιαφέρον της κοινωνίας, και αρέσουμε πάλι όπως θα έλεγε και η Μελίνα. Επίσης η συμμετοχή νέων ανθρώπων στην εκλογική διαδικασία αλλά και η εκλογή τους στα όργανα δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και στις νέες ηλικιακά γενιές που είχε χάσει την επαφή του τα τελευταία χρόνια. Για όλους εμάς τώρα αρχίζει ο αγώνας ώστε να επιστρέψει ο χώρος μας στην θέση που του αρμόζει. Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες στις εκλογικές διαδικασίες».

Παναγιώτης Ανδριώτης

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για την αθρόα προσέλευσή του. Πρέπει να τον δικαιώσουμε, να εργαστούμε ως Ν.Ε. για το καλό της παράταξης και να δώσουμε εναλλακτική πολιτική λύση στα σημερινά αδιέξοδα του τόπου και της πατρίδας μας. Αναλαμβάνουμε βαριά υποχρέωση από τον κόσμο, να βγούμε μπροστά σαν μια γροθιά αλλά και να δώσουμε και χώρο και βήμα στους νέους, μένοντας δίπλα τους για να τους καθοδηγήσουμε».

Μάρω Καραμανώλη

«Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες, τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες αλλά και την οικογένειά μου για τη στήριξη αλλά και την αγάπη τους. Μαζί με τον ήλιο αναδύεται πλέον μια νέα δυναμική για τον τόπο με την ζοφερή συμμετοχή τόσων παλιών και πολύτιμων στελεχών, αλλά και νεολαίας που είναι απαραίτητο οξυγόνο για το αίμα της παράταξης. Εύχομαι καλό αγώνα, τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους και όλες όσοι εκλέχθηκαν».

Σταύρος Μαριγλής

«Να ευχαριστήσω όλους όσους προσήλθαν μαζικά,  ψήφισαν και κατέδειξαν ότι οι σταθερές αξίες δεν λησμονούνται και επανέρχονται. Με τον τρόπο αυτό τίμησαν την πολυεπίπεδη προσφορά του ΠΑΣΟΚ που πολλοί απαξίωσαν, κρυφά θαύμαζαν και τελικά ανεπιτυχώς αντέγραψαν…».

Χρυσοθέα Πιτζά

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη για την εκλογή μου στη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 8ης Μαΐου. Το κόμμα μας άλλωστε ήταν το πρώτο που πρόταξε τις εκλογές με αυτό τον τρόπο. Όπως είχε πει και ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς “στη ζωή μου κάνω δύο πράγματα: Σέβομαι τον εαυτό μου, σέβομαι τους άλλους». Καλό αγώνα σύντροφοι και συντρόφισσες!».

Νάντια Καλατζή

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους φίλους και συντρόφους, που εκφράζοντας την προτίμησή τους στο πρόσωπό μου, με εξέλεξαν στην ΝΕ Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Θα προσπαθήσω μαζί με όλα τα μέλη της ΝΕ Λέσβου μπροστά στις κρίσιμες κοινωνικές και πολιτικές μάχες που έρχονται, με μεγάλη προσπάθεια και ένταση για το καλύτερο».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img