Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Του Αγίου Πνεύματος, ή του οινοπνεύματος;

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

***  Κωστής Χατζηδάκης – Παύλος Πολάκης – Κυριάκος Μητσοτάκης = “λεβεντογέννα” Κρήτη.

*** Καλά και ο Ζουράρις τώρα είναι ΣΥΡΙΖΑ; Κωστάκη… «την λαδώνεις την πανσέτα» βλέπω ε; Την πολιτική εννοώ!!!!!! 

*** Μου λέει η Κλαίρη χθες:  Τους άντρες με χιούμορ δεν τους εμπιστεύομαι. Γελάς – γελάς – γελάς, και… τσούούούούπ, μένεις γυμνή!

*** Από Δευτέρα 21/6/21 (Αγ. Πνεύματος), αρχίζει ο εμβολιασμός για τις ηλικίες από ενός έτους έως 8 ετών, και από 1ης Ιουλίου (1-7-21), θα εμβολιάζονται οι έγκυες. Όχι εκείνες, αλλά απ’ ευθείας το έμβρυό τους!!! Αυτό θα πει πρόληψη. Ή κάνεις ή δεν κάνεις. Δεν θα ξεφύγει κανείς.

*** Το Υπουργείο Υγείας έκανε γνωστά ακόμη τρία «προνόμια» για τους εμβολιασμένους πολίτες:

  • Για τους οδηγούς: Ο εμβολιασμένος οδηγός, όταν πρόκειται να στρίψει δεν υποχρεούται να βγάζει φλας… Επίσης θα πληρώνει δύο χρόνια ΚΤΕΟ, και θα ισχύει η βεβαίωση για τρία. Και κάτι το επαναστατικό. Ο εμβολιασμένος θα δικαιούται ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο καυσαερίων εκτός από το αυτοκίνητό του, και ο ίδιος και τα μέλη της οικογένειάς του, στα εξωτερικά ιατρεία οποιουδήποτε δημόσιου Νοσοκομείου της χώρας.                                                                                                                         
  • Εκταφή: Ο εμβολιασμένος σε περίπτωση θανάτου (λέμε αν), η εκταφή του θα γίνεται σε δύο χρόνια και όχι σε τρία. Το δε κασελάκι του οστεοφυλακίου, δώρο. Εκτός κι αν επιθυμεί καύση, που και αυτή θα έχει μια προσφορά  με 50% έκπτωση.                                                                                                
  • Για τον δάκο: Όπως με τις εντομοπαγίδες, αν ο εμβολιασμένος βάλει σε πλαστικό την βεβαίωση εμβολιασμού, και την κρεμάσει σε κάθε δένδρο ξεχωριστά, τέρμα ο δάκος. Δεν χρειάζεται μετά ψεκασμός. Ο δάκος… ξέρει!!!!!

*** Για να σου περάσει ο πονοκέφαλος κολλητέ, μόνο με αναβράζον πιτόγυρο θα σου περάσει…

*** Χρυσοχοΐδης: «Δεν αυξήθηκε η εγκληματικότητα, αλλά η εγκληματοφοβία…».  Είδες βρε ηλίθιε πολίτη που όταν σε κλέβουν, όταν σε βιάζουν, όταν σε σκοτώνουν, όταν σε απαγάγουν, όταν σου κλέβουν το αυτοκίνητο, όταν οι σφαίρες κάνουν βόλτα από μπροστά σου, τα θεωρείς ακόμα ότι είναι φαινόμενα εγκληματικότητας; Πόσο πίσω είσαι πχια; Πες ξεκάθαρα ότι δεν μπορείς να παρακολουθήσεις την εποχή σου και άσε τις εξυπνάδες. Μπες στην «πλατφόρμα» που σου έχουνε ετοιμάσει και… σκάσε.

*** Μωρό μου να βάλω τηγάνι; Ό,τι και να βάλεις, σου πάει γλυκιά μου!!!!

*** Μου λέει ο Σπύρος: Τι περιμένεις Βασίλη έξω από τον οφθαλμίατρο; Και του λέω: Να μου κάτσει καμία… στραβή !!!!! (καλά δεν του το ’πα;)

*** Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος. Δηλαδή τριήμερο; Προσοχή «Πνεύματος είπαμε, όχι οινοπνεύματος». Μετά την ψήφιση του νέου εργασιακού νόμου, αυτό θα είναι από τα τελευταία τριήμερα που “κυκλοφορούν” στην πιάτσα. Τέρμα. Φχαριστηθείτε το.