Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Τους έφερε στη Μυτιλήνη χωρίς τις αποσκευές τους

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν, χθες, οι επιβάτες της απογευματινής πτήσης από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος των Αθηνών για το αεροδρόμιο Οδυσσέας Ελύτης της Μυτιλήνης με την εταιρεία Aegean Airlines. Φτάνοντας οι επιβάτες στη Μυτιλήνη διαπίστωσαν περίπου στις 4:00 το απόγευμα κατά την αποβίβασή τους ότι καθυστερούσαν να παραλάβουν τις αποσκευές τους, που υποτίθεται ότι ήταν φορτωμένες στο αεροπλάνο. Λίγη ώρα αργότερα κλήθηκαν από την εταιρεία να δηλώσουν τι αποσκευές παρέδωσε ο καθένας στο γκισέ που έχει στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης.  Πάνω από 100 άτομα σε μία μεγάλη ουρά για σχεδόν 2,5 ώρες περίμεναν υπομονετικά ένας-ένας να εξυπηρετηθούν από μία υπάλληλο.

Όπως ενημερώθηκαν, οι αποσκευές της συγκεκριμένης πτήσης δεν είχαν φορτωθεί από κάποια λάθος συνεννόηση στο αεροπλάνο για Μυτιλήνη, με συνέπεια να μείνουν στο αεροδρόμιο των Αθηνών και ο καθένας κλήθηκε να δηλώσει τις αποσκευές που είχε παραδώσει, λαμβάνοντας ένα σχετικό παραστατικό με την υπόσχεση ότι σήμερα κιόλας Πέμπτη οι αποσκευές θα τους παραδοθούν από την εταιρεία κατ’ οίκον.

Αγανάκτηση

 «Φτάσαμε στις 16:00 και φύγαμε στις 18:40 έτοιμοι να σωριαστούμε κάτω από την κούραση», σχολίασε ένας επιβάτης στα Νέα της Λέσβου, σημειώνοντας: «Μαζί μας ταξίδευαν πολίτες που δεν έβρισκαν εισιτήρια για τη Χίο και αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς στη Μυτιλήνη φτάνοντας εδώ στις 16:00, ώστε στις 19:00 να ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς από Μυτιλήνη για Χίο. Αυτοί οι άνθρωποι παραλίγο να χάσουν το δρομολόγιο του καραβιού μένοντας στην ουρά στο αεροδρόμιο για τα αυτονόητα, πέραν του ότι βρέθηκαν στη Μυτιλήνη με προορισμό τη Χίο χωρίς να έχουν μαζί τις βαλίτσες τους και άγνωστο πότε και πού θα τις παραλάβουν. Δεν ήταν έτσι η εταιρεία Aegean. Λυπάμαι πάρα πολύ, αυτές οι καταστάσεις δεν μπορεί να συμβαίνουν από αεροπορικές εταιρείες που λένε ότι είναι σοβαρές», είπε εμφανώς αγανακτισμένος ο επιβάτης.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img