Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

«Τρέξτε για το έργο στην Αερ. Γιανναρέλλη»!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις


Την επίσπευση, με κάθε δυνατό τρόπο, των εργασιών αντικατάστασης του αγωγού όμβριων υδάτων επί της οδού Αεροπόρου Γιανναρέλλη, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο έργο επηρεάζει τόσο τη λειτουργία των επιχειρήσεων της περιοχής, όσο και την εύρυθμη λειτουργία ολόκληρης της πόλης ζητά το Επιμελητήριο Λέσβου, με επιστολή που απέστειλε προς την Διοίκηση της ΔΕΥΑΛ.

Όπως τονίζει ο Πρόεδρος, Βαγγέλης Μυρσινιάς, στην περιοχή δραστηριοποιείται μεγάλος αριθμός εμπορικών επιχειρήσεων, συνεργεία αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων, πρατήρια υγρών καυσίμων κ.ά., των οποίων η λειτουργία εξαρτάται και σχετίζεται άμεσα με την ομαλή και εύκολη πρόσβαση οχημάτων. Δεδομένων, δε, των δυσμενών συνθηκών που βιώνουν οι επιχειρήσεις γενικά από τις αλλεπάλληλες κρίσεις που έχουν αντιμετωπίσει και ιδιαίτερα μετά την κρίση της πανδημίας, οι εργασίες του έργου παρακωλύουν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα την λειτουργία των επιχειρήσεων της περιοχής, μειώνοντας σε σημαντικό βαθμό τους τζίρους τους. «Επομένως οποιαδήποτε καθυστέρηση – έστω και μικρή – κατά το στάδιο υλοποίησης του έργου, θα επηρεάσει περαιτέρω και δυσανάλογα αρνητικά την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων της περιοχής, καθώς και την εύρυθμη λειτουργία ολόκληρης της πόλης», προσθέτει ο ίδιος.

Κλείνοντας, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου μεταφέρει την αγωνία τόσο των επιχειρηματιών όσο και των εργαζομένων σε αυτές και ζητά την επίσπευση με κάθε δυνατό τρόπο, των εργασιών στο έργο που πραγματοποιείται στην οδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις της περιοχής να πληγούν όσο το δυνατόν λιγότερο, ιδιαίτερα μάλιστα, έπειτα από την δύσκολη περίοδο που έχουν διανύσει. «Είμαστε στη διάθεσή σας να συμβάλλουμε παραγωγικά σε οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει στην επίσπευση της αποπεράτωσης του έργου, αλλά και στην στήριξη των επιχειρήσεων της περιοχής», καταλήγει ο Πρόεδρος.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις