Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

ΤΡΙΑΘΛΟ: Πρωτιά για τον Μπιτάδο!

Μετά από πολύ καιρό διεξήχθη και πάλι αγώνας τριάθλου, αυτή την φορά στην πανέμορφη Λ. Δόξα με την σφραγίδα της transitionsports.

H ομάδα που πήρε μέρος είχε θετική παρουσία στηρίζοντας ως συνήθως τον αγαπημένο αγώνα όλων των τριαθλητών. Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο δικός μας Παναγιώτης Μπιτάδος πετυχαίνοντας νέο ρεκόρ διαδρομής 55:00΄΄(καταρρίπτοντας το δικό του από το 2019), στην 2η θέση (αν και με ειδικότητα στις μεγάλες αποστάσεις) ήταν ο Χρήστος Γείτονας (1:01:56΄΄), ενώ στην κατηγορία των Γυναικών η 15χρονη Ίλια Κεραμιδά κατέλαβε την 2η θέση (1:15:57΄΄).

Στους άνδρες ιδιαίτερη χαρά έδωσε ο15χρονος Νικόλας Κεραμιδάς που ενώ τερμάτισε στην 2η θέση (1:00:31΄΄) και ακυρώθηκε λόγω λάθους του στην διαδρομή, έδειξε την μεγάλη βελτίωση που έχει καταφέρει την φετινή χρονιά. Αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς ως αθλητικής οικογένειας η οικογένεια Κεραμιδά με συμμετοχή 3 μελών της, με τα δίδυμα Ίλια και Νικόλα και την μαμά Βίκυ Δεληγεώργη που κατέλαβε και την 2η θέση στην κατηγορία της.

Στην συνέχεια τα υπόλοιπα μέλη συμμετείχαν στον αγώνα καταρρίπτοντας προσωπικά τους ρεκόρ στην διαδρομή και έχοντας διακρίσεις στις ηλικιακές τους κατηγορίες. 4η θέση στο σύνολο και 1ος στην κατηγορία του ο Γιάννης Καμαρινός. Ανάλογα οι θέσεις στις κατηγορίες του ήταν ξεκινώντας από τις κυρίες της ομάδας η Ντορίνα Τριτσιμπίδα 2η, η Ιουλία Ντελώνη 3η και η Νικόλ Καββαδία 2η.

Στους άνδρες, ο Ανδριανός Κομπόπουλος 2ος, ο Μάνος Κωνσταντάκης 5ος, οι Τάσος Δεληγεώργης και Μιχάλης Ζανής τερμάτισαν αντίστοιχα στην 7η και 8η θέση, ο Μάνος Λάμπρου 10ος, ο Αλέξης Πελεταίος 11ος, Δημήτρης Σταματίου 12ος, ο Φώτης Βλάχος 14ος και ο Μιχαήλ Ρουχωτάς 22ος.