Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Τρίτη και… 13!!!!!!!!!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

Είπα κι εγώ να κάτσω να σοβαρευτώ, αλλά δεν βρήκα πού να καθίσω ρε γαμώτο;

*** Δηλαδή από σήμερα τέρμα οι κάφροι (κατά την ποδοσφαιρική ορολογία) στα γήπεδα; Άρα μπορώ να πάω να γηπεδιαστώ άφοβα;

*** Τι κρετινισμός Θεέ μου; Έγινε το θλιβερό αυτό γεγονός του θανάτου του αστυνομικού από φωτοβολίδα, σε αγώνα βόλεϊ (με φιλάθλους), και απαγόρευσαν τους φιλάθλους για τιμωρία και παραδειγματισμό για όλες τις ομάδες, στους αγώνες ποδοσφαίρου!!!! Ενώ σε αγώνες βόλεϊ και μπάσκετ τους επέτρεπαν όλο αυτό το διάστημα της τιμωρίας!!!!!! Αυτό με ξεπερνάει. Πιο κάτω από Ουγκάντα και βάλε ρε φίλε… 

*** Αυτό το «πρώην μέλος της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς», που ‘’συνέλαβαν και φυλάκισαν’’, γιατί δεν βγάζουν το πρόσωπό τους στην δημοσιότητα, όπως κάνουν αβίαστα και παράτυπα για άλλους πολίτες με απλές ενδείξεις; Αλλά τι λέω; Τους συνεργάτες μας τους έχουμε σε «καθεστώς προστασίας»… Σωστά;

*** Αυτό το «δίαιτα από Δευτέρα», είναι κινητή εορτή ρε Ευρυδίκη;;

*** Στο Πεκίνο εισέβαλαν και λήστεψαν μία τράπεζα. Δόθηκε το σκίτσο των ληστών στην Αστυνομία, και ήδη έχουν συλληφθεί 4.173.852 ύποπτοι!!!!!!! 

*** Μάρκο, το νερό δεν ξεπλένει αμαρτίες αγόρι μου. Δοκίμασε Ούζο, Βότκα ή Τσιπουράκι. Σε λίγη ώρα μετά το «ξέπλυμα», θα είσαι το Νο1… αναμάρτητος!!!! Καρατσεκαρισμένο σου λέω.

*** Μια ψυχή που είναι να βγει… ας πιει!!!!! 

*** Μου λέει ένα φιλαράκι προχθές, καλό παιδί: Βασίλη, έλα να κάνουμε το χθες, να ζηλέψει το σήμερα!!! (Και είπα από μέσα μου, νάταμαααααααςςςςς, μ’ αυτά που βλέπει κάθε μέρα απ’ τα κανάλιαααααα, θα «τουμπάρισε» μάλλον!!!!!).

*** Μέσα στο τσουβάλι βάλτε,
Άδωνη και μια γάτα για παρέα,
να περάσει ωραία…

*** «Τελικά το όνειρό μου που είχα από μικρό αγόρι να με δω νυφούλα, δεν έγινε. Θα πεθάνω μ’ αυτό…»  Δεν πειράζει ρε Στόκλη, κανείς δεν χάνεται μικρή μου.

*** Οι ελεύθερες, λέει, δεν μπορούνε να βρούνε γκόμενο. Πού να βρούνε ρε Λιτσάκι της λέω; Έχουν αφήσει κανέναν οι παντρεμένες;

*** ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Σήμερα πια πρέπει να κάνεις το κορόιδο, για να κοροϊδέψεις το κορόιδο, που νομίζει ότι σε κοροϊδεύει!!

*** Ρε εμείς στα χρόνια μας, όταν μας έπεφτε το παντελόνι, το σηκώναμε μέχρι να εφαρμόσει στα «καπούλια». Τώρα δεν τους νοιάζει τίποτα ρε φίλε. Ας μοιάζουν και σαν χεσ……νοι. 

***Ακύλα και Πρίσκιλλας (Ιουδαίοι) σήμερα, γιορτή Ορθοδόξων για τους ερωτευμένους!!! Αύριο του Αγίου Βαλεντίνου, γιορτή των ερωτευμένων για τους Καθολικούς!!! Εμείς λοιπόν οι «ελευθέρας βοσκής», γιορτάζουμε κάθε μέρα. 
Ολοχρονίς τον έρωτα,
τον έχω στο μυαλό μου.
Και οι γιατροί μου το ’πανε,
πως είναι για καλό μου…

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img