Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τσιμέντο σε αγροτικούς δρόμους του Ευεργέτουλα

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Εργασίες τσιμεντοστρώσεων σε βασικούς αγροτικούς δρόμους της περιοχής του Ευεργέτουλα ξεκινά ο Δήμος Μυτιλήνης μετά από την υπογραφή της σύμβασης για την εκτέλεση του έργου “Βελτίωση τμημάτων αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Ευεργέτουλα”. Η σύμβαση υπεγράφη από τον Δήμαρχο, Παναγιώτη Χριστόφα και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου Δημοτικής Ενότητας Ευεργέτουλα, Αντώνη Δάλα, του Προϊσταμένου, Ανδρέα Παπαχριστοφόρου, και της Προϊσταμένης του Τμήματος Αναθέσεων και Διαγωνισμών, Κατερίνας Αραμπατζή, της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 470.000 ευρώ και αφορά στις εργασίες τσιμεντόστρωσης των αγροτικών δρόμων Κεραμειών – Ιππείου, Συκούντας – Ιππείου και Λαγκάδας – Πλακούρας στην περιοχή Κάτω Τρίτους – Μυχού. Στα τμήματα αυτά, ανά περίπτωση, πέραν της οδοστρωσίας θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού υφιστάμενων τάφρων ή, όπου απαιτείται, κατασκευής νέων για την απορροή ομβρίων υδάτων, ενώ η συνολική διάρκεια του έργου είναι 8 μήνες.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος «η βελτίωση των χαρακτηριστικών του αγροτικού οδικού δικτύου αποτελεί βασική προγραμματική μας δέσμευση, καθώς θεωρούμε κομβικής σημασίας τις παρεμβάσεις και τα έργα αγροτικής οδοποιίας, ως ελάχιστη υποστήριξη των κατοίκων των χωριών που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα. Διασφαλίζοντας όλες εκείνες τις υποδομές που επιτρέπουν στους συνδημότες μας να ζουν και να εργάζονται στα χωριά μας, τα κρατάμε ζωντανά. Η υπογραφή της σύμβασης για την εκτέλεση έργου αγροτικής οδοποιίας στη Δημοτική Ενότητα του Ευεργέτουλα, το οποίο βέβαια είχε δημοπρατηθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, είναι ένα σημαντικό βήμα σε αυτή την κατεύθυνση και θα ακολουθήσουν και άλλα».

spot_img

More articles

spot_img