Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δεν χάνει την πρωτιά ο Διαγόρας, πολλοί μνηστήρες για τη δεύτερη θέση!

Διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια παρουσιάζεται η Β΄ κατηγορία. Στο φετινό πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος 11 ομάδες, όπου στο τέλος της χρονιάς δύο από αυτές θα πάρουν την άνοδο για την μεγάλη κατηγορία. 

Η πρώτη θέση μοιάζει να είναι καπαρωμένη από τον ιστορικό και ιδιαίτερα δυνατό Διαγόρα που κακά τα ψέματα το ρόστερ του θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να σταθεί επάξια και στην Α΄ κατηγορία. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής δεν έχει άλλο στόχο από το να πάρει τον τίτλο και να επιστρέψει εκεί που ανήκει, κάτι το οποίο είναι εμφανές από τα τρία πρώτα παιχνίδια στα οποία ο Διαγόρας έχει ισάριθμες νίκες και μάλιστα έχει φτάσει ήδη τα 20 γκολ στο ενεργητικό του. Όπως όλα δείχνουν, το σύνολο του Δημήτρη Γαβαλά, αναμένεται να κάνει περίπατο στην κατηγορία, κάτι που φαίνεται να παραδέχονται ακόμα και οι αντίπαλοί του. 

Πάντως από κει και πέρα τη δεύτερη θέση διεκδικούν αρκετές ομάδες και θα λέγαμε πως εκτός του Διαγόρα, όλες οι άλλες είναι πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα. Ίσως οι Παπανικολής, Άναξος και Πολιχνίτος να έχουν ένα μικρό προβάδισμα, όμως και οι υπόλοιπες ομάδες είναι αρκετά αξιόμαχες και το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει μεγάλη μάχη για το ποιος θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για την Α’ Κατηγορία, αν θεωρήσουμε φυσικά πως ο Διαγόρας έχει στο τσεπάκι του την πρωτιά, αν και όλα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο, όταν με το καλό έχουμε και πάλι έναρξη στο πρωτάθλημα.

Η βαθμολογία σε τρεις αγώνες:

 1. Διαγόρας  9  20-2
 2. Άναξος  6  7-2
 3. ΑΟ Βασιλικών  6  4-2
 4. Πολιχνίτος  6  4-2
 5. Παπανικολής  6  3-1
 6. Γερμανός Καραβαγγέλης 3 6-5
 7. Αρίων Παλαιοκήπου  3  4-10
 8. Αστέρας Ιππείου  1  1-6
 9. Αλκιβιάδης  1  3-11
 10. Ορφέας Άντισσας  0  0-4
 11. Αίγειρος  0  2-2

Αίγειρος και Αστέρας Ιππείου έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο