Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μια ανάσα από τον τίτλο ο Αστέρας Νίκης

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Νότιο Όμιλο βρίσκεται ο Αστέρας Νίκης, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να δώσει πίσω το δώρο που του έκανε η Δόξα Λέσβου, κερδίζοντας την Τετάρτη τον Οδυσσέα Ελύτη, ο οποίος ήταν αγκαλιά με τον τίτλο μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική. 

Όπως όλα δείχνουν, ο Αστέρας Νίκης είναι η ομάδα που θα χαμογελάσει στο τέλος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αρκεί την Κυριακή να νικήσει στο Κάτω Τρίτος τον αδύναμο φέτος Αστέρα/Ορφέα. Ο Αστέρας Νίκης αν φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Κάτω Τρίτος θα περάσει στην κορυφή με διαφορά ενός βαθμού από τον Οδυσσέα Ελύτη, που έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική. Σε αυτή την περίπτωση ό,τι και να γίνει στην τελευταία στροφή τίποτα δεν θα έχει νόημα, αφού ο Αστέρας έχει εξασφαλισμένους τους τρεις βαθμούς, παίρνοντας στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Αιολικό. Στο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής εκτός από το παιχνίδι του Αστέρα/Ορφέα με τον Αστέρα Νίκης υπάρχει και αυτό του Παλλεσβιακού με τον Ταξιάρχη, που είναι βαθμολογικά αδιάφορο. 

Επιπλέον να αναφέρουμε πως αύριο Σάββατο πέφτει η αυλαία στον Βόρειο Όμιλο με τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής. Η πρωταθλήτρια Καλλονή δεν θα αγωνιστεί αφού παίρνει στα χαρτιά το ματς με τον Μακαρέα. Ο δεύτερος στη βαθμολογία Καραβαγγέλης, ο οποίος περιμένει και το τυπικό για να βρει οριστικά στο δρόμο του τον Οδυσσέα Ελύτη στη μάχη για την κατάκτηση του τρίτου εισιτηρίου στην Α΄ Κατηγορία, θέλει να κλείσει με νίκη την παρουσία του στο πρωτάθλημα, παίζοντας εκτός έδρας με τον Μεσότοπο. Στην Άντισσα η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Άναξο, ενώ στην Πέτρα ο Αχιλλέας κοντράρεται με τον Παπανικολή. 

Νότιος Όμιλος, 26η αγωνιστική

Κυριακή, 17:00

  • Παλλεσβιακός – Ταξιάρχης (γηπ. Μόριας)
  • Αστέρας/Ορφ. – Αστέρας Ν. (γηπ. Κ. Τρίτους)
  • Δόξα Λέσβου – Αιολικός 3-0 α.α.
  • Ρεπό: Οδ. Ελύτης

Βόρειος Όμιλος, 21η αγωνιστική (τελευταία)

Σάββατο, 17:00

  • ΑΟ Μεσοτόπου – Καραβαγγέλης (γηπ. Μεσοτόπου)
  • Αχιλλέας – Παπανικολής (γηπ. Πέτρας)
  • Ορφέας Αντ. – ΑΟ Ανάξου (γηπ. Άντισσας)
  • Καλλονή – Μακαρέας 3-0 α.α.
spot_img

More articles

spot_img
spot_img