Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μοιρασιά στον Μεσότοπο 

Spread the love

Μπορεί λόγω του Πάσχα να μην υπήρχε αγωνιστική δράση στην κατηγορία, όμως έγινε το παιχνίδι που υπολείπονταν από την 23η αγωνιστική στον Μεσότοπο, με τον Παπανικολή να σκοντάφτει με την τοπική ομάδα μένοντας στο ισόπαλο 2-2. Αποτέλεσμα που σαφώς δεν βόλεψε την ομάδα από την Ερεσό που ήθελε μόνο την νίκη για να μείωνε στους τέσσερις βαθμούς την απόστασή της από Κεραυνό και Παλλεσβιακό. 

Με τον βαθμό που πήρε πέρασε στην τετράδα έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από τον Αλκιβιάδη που την ακολουθεί στον δρόμο για την άνοδο. Για την ιστορία, σκόρερ από πλευράς γηπεδούχων ήταν οι Βασίλας (40’ με φάουλ) Ζουμπουλή (56’), ενώ ο μόνιμος σκόρερ του Παπανικολή ο Μάκης Σαμπάνης έσωσε την ομάδα του από την ήττα, σκοράροντας στο 43΄με πέναλτι και στο 61’ με κεφαλιά.

Η βαθμολογία με τις πρώτες πέντε ομάδες: 

  1. ΑΙΟ Μυτ.62 90-11
  2. Παλλεσβιακός 51 68-27
  3. Κεραυνός 51 62-30
  4. Παπανικολής 45 60-45
  5. Αλκιβιάδης 44 55-42

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση