Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ντέρμπι πρωτιάς στο Κάτω Τρίτος!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Ντέρμπι κορυφής περιλαμβάνει η 4η αγωνιστική στα play off της Β΄ Κατηγορίας, η οποία θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου την Κυριακή. 

Πιο συγκεκριμένα θα τεθούν αντιμέτωποι στο Κάτω Τρίτος ο Αλκιβιάδης με τον Παπανικολή, δύο ομάδες που μέχρι στιγμής έχουν ξεχωρίσει στο ειδικό πρωτάθλημα, όντας αήττητες και μάλιστα με το απόλυτο των νικών. Ο Αλκιβιάδης που θα έχει και την στήριξη των φίλων του σε αυτό το ντέρμπι, είναι πρώτος με 23 βαθμούς, ενώ ο Παπανικολής βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω του στην δεύτερη θέση, με την ομάδα της Ερεσού να μην έχει δεχθεί κανένα τέρμα στα play off. Αναμένεται να γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουν και οι δύο για να πάρουν το εισιτήριο στην Α΄ Κατηγορία.

Στα άλλα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής ο Αχιλλέας παρουσιάζεται ως το φαβορί για να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Αστέρα/Ορφέα, που ακόμη δεν έχει μαζέψει καν βαθμό στο μίνι αυτό πρωτάθλημα, ενώ στον Μεσότοπο ο Μακαρέας που ελπίζει για την δεύτερη θέση, αν και βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από αυτή, θέλει μόνο νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον αδιάφορο βαθμολογικά Πολιχνίτο. 

Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 17:30. 

Play off

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Κυριακή, 17:30

  • Αχιλλέας – Αστέρας/Ορφέας (γηπ. Πέτρας, διαιτ. Βουρανής)
  • Αλκιβιάδης – Παπανικολής (γηπ. Κ. Τρίτους, διαιτ. Λέκας)
  • Μακαρέας – Πολιχνίτος (γηπ. Μεσοτόπου, διαιτ. Μποντάκης)
- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις