Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Σφραγίζει τον τίτλο στην Ερεσό ο Αλκιβιάδης

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Παπανικολής και Αλκιβιάδης αναμετρώνται σήμερα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play off της Β΄ Κατηγορίας, σε ένα παιχνίδι που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.  

Τη δεδομένη χρονική στιγμή με δύο αγωνιστικές να απομένουν για να ολοκληρωθεί το μίνι πρωτάθλημα, η ομάδα του Κάτω Τρίτους έχει σαφές πλεονέκτημα για τον τίτλο, ευρισκόμενη στην κορυφή της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παπανικολή. Αυτό σημαίνει πως το συγκρότημα του Βασίλη Σταυρινού χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στο μεταξύ τους σημερινό παιχνίδι, ώστε εκτός από την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία να κατακτήσει και το πρωτάθλημα στην Β΄ Κατηγορία. 

Με την σειρά της η ομάδα της Ερεσού για να ελπίζει στον τίτλο θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει στα δύο παιχνίδια που έχει μπροστά της και παράλληλα να μην πάρει βαθμό ο Αλκιβιάδης σε κανένα από τα δύο, σενάριο που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Ωστόσο όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα στο γήπεδο της Ερεσού, με τις δύο ομάδες πάντως ανεξάρτητα από το ποια θα κατακτήσει τον τίτλο να έχουν πετύχει ήδη τον βασικό τους στόχο, που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. 

Επίσης στην προτελευταία αγωνιστική των play off ο Αχιλλέας φιλοξενείται από τον Αστέρα/Ορφέα στο Κάτω Τρίτος, θέλοντας τη νίκη για να φθάσει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση της τρίτης θέσης, παρόλο που δεν οδηγεί κάπου. Ο γηπεδούχος Αστέρας πήρε τους πρώτους του βαθμούς μόλις την περασμένη αγωνιστική, οπότε θέλει να κατακτήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και κόντρα στην ομάδα της Πέτρας. Τέλος, στην Αγιάσο ο Πολιχνίτος υποδέχεται τον Μακαρέα με στόχο τους τρεις βαθμούς που θα του επιτρέψουν να ελπίζει για την τρίτη θέση, αν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από αυτήν. Βαθμολογικά αδιάφορος ο Μακαρέας θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό. 

Play off

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Τετάρτη, 17:30

  • Πολιχνίτος – Μακαρέας (γηπ. Αγιάσου, διαιτ. Βλουτέλλης)
  • Αστέρας/Ορφέας – Αχιλλέας (γηπ. Κ. Τρίτους, διαιτ. Λέκας)
  • Παπανικολής – Αλκιβιάδης (γηπ. Ερεσού, διαιτ. Μποντάκης).
spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις