Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Βασιλόπιτα με δώρο ένα 4Χ4!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Με ένα ολοκαίνουργιο όχημα 4Χ4 θα ενισχύσει ο Δήμος Μυτιλήνης, με πρωτοβουλία του Δημήτρη Βαρβαγιάννη, τους εθελοντές πυροσβέστες Πλωμαρίου, όπως ανακοίνωσε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της περιοχής κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κλιμακίου. Η προσφορά αυτή από την Δημοτική Αρχή αποφασίστηκε ως επιβράβευση αλλά και στήριξη των μελών του Κλιμακίου, που εδώ και δεκαετίες συμβάλλουν τα μέγιστα στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών. Το όχημα θα παραδοθεί σε 2 περίπου μήνες, μόλις παραληφθεί από την Πολιτική Προστασία του Δήμου.

Ο Δ. Βαρβαγιάννης ανακοίνωσε την παραχώρηση του οχήματος στους εθελοντές πυροσβέστες

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Σταμάτης Μαλέλης, ο Αντιπεριφερειάρχης, Πανάγος Κουφέλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Φραντζέσκος, ο Δ. Βαρβαγιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Μιχάλης Μαμάκος, ο Περιφερειακός Διοικητής Βορείου Αιγαίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Δημήτρης Μπριόλας και ο Διοικητής της Π.Υ. Νομού Λέσβου, Παναγιώτης Κυπριωτέλλης

Όπως είπε στα “Νέα της Λέσβου” ο κ. Βαρβαγιάννης, «η παραχώρηση αυτού του οχήματος είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε και να στηρίξουμε τους εθελοντές πυροσβέστες της περιοχής μας. Έχουν προσφέρει πολλά και θα συνεχίσουν να προσφέρουν για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και της δημόσιας ασφάλειας».

Έκοψε την πίτα της και η Κοινότητα Τρύγονα παρουσία του Στρ. Κύτελη

Εξάλλου, χθες, παρουσία του Δημάρχου, Στρατή Κύτελη και του Αντιδημάρχου Γέρας, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας της Δημοτικής Κοινότητας Τρύγονα, στο Πλωμάρι, αμέσως μετά από το πανηγύρι για την γιορτή του Αγίου Αντωνίου.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img