Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

ΒΑΣΩ ΧΟΧΛΑΚΑ: Κριτική σε Μουτζούρη, επίθεση σε Στεφανή

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Προσκλητήριο για αλλαγή του μοντέλου διοίκησης στην Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου απηύθυνε το Σάββατο το πρωί η υποψήφια Περιφερειάρχης, Βάσω Χοχλάκα, κατά τα εγκαίνια του Εκλογικού της Κέντρου, που βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο Μαλλιαρού στην προκυμαία της Μυτιλήνης. Στα εγκαίνια, ισχυρή ήταν η παρουσία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον πρώην βουλευτή, Γιάννη Μπουρνού, την υποψήφια Βουλευτή Μαρία Νικολάρα, τη Συντονίστρια Αναστασία Δαούση και άλλα στελέχη

Ισχυρή η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στα εγκαίνια

Εντύπωση προκάλεσε η απουσία του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (δηλαδή του πολιτικού χώρου στον οποίο ανήκει η κ. Χοχλάκα) Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, αν και παρέστησαν άλλα στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κινήματος, Γιώργος Πετρέλλης, ο πρώην Δήμαρχος Νάσος Γιακαλής και ο πρώην Αντιδήμαρχος Παντελής Πατερέλλης, ενώ κοντά στην υποψήφια Περιφερειάρχη βρέθηκε από νωρίς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας μαζί με στελέχη του.

Επίθεση κατά Στεφανή

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πετρέλλης και η Λένα Πετρέλλη, ενώ πίσω διακρίνεται ο Νάσος Γιακαλής

Η κ. Χοχλάκα έχοντας δίπλα της τα οικογενειακά της πρόσωπα και τους υποψήφιους του συνδυασμού της, άσκησε κριτική στον απερχόμενο Περιφερειάρχη εκφράζοντας τη διαφωνία της με το μοντέλο διοίκησης που εφαρμόζει στην Περιφέρεια. «Δεν είναι δυνατόν ο κ. Μουτζούρης να έχει σήμερα υποψήφιους στο ψηφοδέλτιό του πρώην έμμισθους συνεργάτες του στην Περιφέρεια», είπε. Αναφερόμενη στον υποψήφιο Περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας, Αλκιβιάδη Στεφανή, προχώρησε ένα βήμα παρακάτω καταλογίζοντάς του ότι έρχεται με συγκεκριμένη αποστολή από το πρωθυπουργικό γραφείο στη Λέσβο, ενώ έθεσε το ερώτημα αν ο ίδιος δεν εκλεγεί Περιφερειάρχης αν θα συνεχίσει να παραμένει στο Βόρειο Αιγαίο.  

«Ο  κ. Στεφανής έχει πει ότι ήρθε εδώ έχοντας κάποια αποστολή που του έχουν αναθέσει»,  είπε η κ. Χοχλάκα. «Πρέπει όμως να απαντήσει τι θα κάνει σε περίπτωση που ο λαός του Βορείου Αιγαίου τον εκλέξει στη θέση της αντιπολίτευσης, θα συνεχίσει να παραμένει στο Βόρειο Αιγαίο;», διερωτήθηκε η υποψήφια Περιφερειάρχης, καλώντας τους πολίτες να υπερψηφίσουν το συνδυασμό της για αλλαγή πορείας στο Βόρειο Αιγαίο.

spot_img
- Advertisement -

More articles