Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Βαθύ… βιολετί!!!!!

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Μάκη κάθε τόσο, δίνε και καμιά κουτουλιά στον τοίχο, ίσα-ίσα για να κάνεις format στον εγκέφαλο… μαλακά όμως, μην ενθουσιαστείς!!!!

*** Δηλαδή, άμα φωνάξω  την κομμώτρια στο σπίτι μου, για να με κουρέψει, πρέπει να κάνει rapid test;

*** Ρε φίλε γεμίσαμε από 25χρονες 40άρες… και από 35άρηδες 20χρονους… τι μετάλλαξη είναι αυτή;

*** Γεμίσαμε την ζωή μας με  μικρές και μεγάλες αβάσταχτες απώλειες. Γεμίσαμε τα σ’ αγαπώ μας, με χιλιάδες σιωπές. Νομίζουμε (δεν μπορεί λέμε) ότι η ζωή θα μας ανταμείψει, με τις δυσκολίες που περνάμε, και θα μας το ανταποδώσει! Η ζωή δεν μας χρωστά τίποτα και δεν μας χαρίζεται φίλε. Μα είναι ΜΟΝΟ δικιά μας επιλογή το πόση αξιοπρέπεια της δίνουμε. Και την σέβεσαι μονάχα όταν αντιληφθείς πόσο μικρή είναι, και στο ανταποδίδει με μια χούφτα αναμνήσεις… μόνο.

*** Προχτές με τις κρύες μέρες, ήμουνα στην Αθήνα. Φουλ τζάκια αναμμένα. Βγήκα έξω για μια βόλτα, και με την πρώτη εισπνοή, έπαθα ταυτόχρονα όλα αυτά που δείχνουν τα πακέτα των τσιγάρων!

*** Δίπλωμα δεν έχεις, ασφάλεια ληγμένη, ΚΤΕΟ δεν πέρασες, ζώνη δεν φοράς… Τι να προγράψω δεν ξέρω; – Γράψε ότι… δεν με είδες!!!!!

*** Μπορεί οι παντρεμένοι να έχουν ψυχή, αλλά και οι χωρισμένοι έχουν το κεφάλι τους ήσυχο!!!!

***Βρε δεν είχες μάσκα και έβαλες Always για να μπεις στο μαγαζί; Μπράβο!!! Τέτοια αυτοεκτίμηση;;;; Κάτι θα ξέρεις…

*** Από το πράσινο πάμε στο ανοιχτό πορτοκαλί, κι από κει  πάμε στο βαθύ πορτοκαλί. Φεύγουμε από κει και βρισκόμαστε στο κόκκινο κι από κει τσακ…στο βαθύ κόκκινο. Μετά βλέπω να έρχεται το βαθύ βιολετί, το ανοιχτό τιρκουάζ και λαμέ ροζ… ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩ. Ούτως ή άλλως η «πολυχρωμία» μας ταιριάζει… τώρα τελευταία, και μας αρέσει!!!!

*** Ρε Τζίνα, έκανες αλλαγές στην κρεβατοκάμαρά σου, και ξεκίνησες διώχνοντας τον άντρα σου ρε θηρίο; Μπράβο!

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδο 16-11-21
Επόμενο άρθροΜία κοντινή βόλτα