Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Βιασμένη… εποχή

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Πάντως είμαι χαρούμενος γιατί μέχρι τώρα που γράφω αυτές τις αράδες, δεν έχω ακούσει κάτι για νέο βιασμό. Τώρα για τις επόμενες ώρες, όλο και κάτι θα υπάρξει, δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά… Άλλωστε αυτά τα σαρκοφάγα ΜΜΕ, πάντα γυρεύουν το «βούτυρο» στο ψωμί τους!!! (Στον βωμό της ενημέρωσης βλέπετε)…

*** Βορίδη, πολύ σωστό αυτό που είπες για «χημικό ευνουχισμό», στους βιαστές που επιβάλλονται σεξουαλικά στα θύματά τους. Μήπως θα έπρεπε να ισχύσει κάτι αντίστοιχο και για τους «οικονομικούς βιαστές» , τους «βιαστές ενημέρωσης», τους «πνευματικούς βιαστές», τους «νομικούς βιαστές», τους «ιατρικούς βιαστές», τους «δημοσιογραφικούς βιαστές», τους «θρησκευτικούς βιαστές»; Λέέέέέω τώρα εγώ ρε Βορίδη, λέω. Καταλαβαίνεις τι εννοώ!!!!!!!

*** Δέσποινα, αν σου πονάει το στομάχι από την δίαιτα που κάνεις, υπάρχει και το αναβράζον κεμπάπ!!!!!!

*** Πέρσι ψάχναμε σκύλο για την καραντίνα φίλε Κώστα, φέτος… θα ψάχνουμε άλογο για την μετακίνησή μας εκεί που φτάσανε τα καύσιμα!!!! Βλέπεις στην εποχή μας πρωταγωνιστούν τα «ζώα»!!!

*** Αναπληρώτρια Συντονίστρια του τμήματος Αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ λέει, τοποθετήθηκε η κ. Αναστασία από την Καλλονή! Κι ο Στρατής τόσο καιρό τσάμπα έτρεχε;

*** Μου το είπε προχθές ο Μιχάλης και μου άρεσε: Ο γιος ρωτά τον πατέρα: Μπαμπά, τι διαφέρει το τσάμπα από το δωρεάν; Πατέρας: Κοίτα, το βλέπεις το σχολείο απέναντι; Γιος: Ναι. Πατέρας: Αυτό είναι δωρεάν, εσύ τσάμπα πήγαινες!!!!!!

*** Ο Μπέικον (των Λος  Άντζελες Λέικερς) υπέγραψε με τους πράσινους για δυο χρόνια… Άντε με το καλό να πάρουν και τον «καπνιστή γαλοπούλα»!!!!!

*** Το να κολυμπώ καλά πάντως, το χρωστώ στον πατέρα μου που είχε πρεσβυωπία, και πάντα μου έλεγε: Βασίλη, κολύμπα πιο μέσα για να σε βλέπω!!!!!

*** Έλα και έρχονται τα ράφια για πλουσίους και ράφια για φτωχούς… Παλιοκατίνα Άδωνη. Αρσενική Εύα Μπράουν, το ρύζι καρολίνα το μακρύκοκκο σε μάρανε ηλίθιε!!!!!!

*** Άδωνη, όταν το βόδι μπαίνει στο παλάτι, δεν γίνεται το βόδι βασιλιάς. Το παλάτι γίνεται στάβλος. Έτσι για ενημέρωση στο λέω… να το πεις  στον Μάκη, στον Θάνο και στους άλλους!!!!

*** Άντε γεια.

*** Μήτσο, χρόνια πολλά για αύριο.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img
- Advertisement -

More articles