Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Βοήθεια από τη Μητρόπολη Μυτιλήνης στη Θεσσαλία

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Η Ιερά Μητρόπολη Μυτιλήνης και το κοινωνικό της Ιατρείοολοκλήρωσε τη συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης που προορίζονται για τη Θεσσαλία. “Δοξάζουμε το Θεό γιατί οι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο έπακρο και είχαμε την μεγάλη ευλογία να συγκεντρώσουμε τέσσερεις παλέτες με καθαριστικά, αντικουνουπικά, τρόφιμα και νερά τα οποία θα αποσταλούν στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσσης και Τυρνάβου” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Μητρόπολη. Και συνεχίζει: “Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας σε όλους εκείνους που πρόσφεραν από το υστέρημα τους προκειμένου να ανακουφίσουν τους αδερφούς μας που δοκιμάζονται από τις θεομηνίες.

Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Μυτιλήνης και τους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Μυτιλήνης οι οποίοι είχαν την ευγενή καλοσύνη να συγκεντρώσουν διαφορά είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα και να τα παραδώσουν στο κοινωνικό μας Ιατρείο για τους πληγέντες αδερφούς μας. Επίσης θερμές ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε στην Μεταφορική Λέσβου Δ. Βερβέρη η οποία ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας και ανάλαβε να μεταφέρει δωρεάν τα είδη που συγκεντρώθηκαν.

Τίποτα δεν θα καταφέρναμε χωρίς τη βοήθεια και τη συμβολή των εθελοντριών μας Ξένια Καφετζέλλη, Γιώτα Βλάμη, Ειρήνη Στεφανοπούλου, Άντα Χατζησάββα, Μαρία Μαυρουδή, Μαρία Φλώρου οι οποίες αφιέρωσαν άπλετο χρόνο τις δυο αυτές εβδομάδες προκειμένου να παραλαμβάνουν τα είδη, να τα καταγράφουν, να τα συσκευάζουν και να τα ετοιμάσουν ώστε να μεταφερθούν στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσσης και Τυρνάβου έτοιμα να δοθούν στους πλημμυροπαθείς αδερφούς μας. Τους ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας και ευχόμαστε ο Παντοδύναμος Θεός να εισακούσει τις προσευχές μας και να στείλει πλούσια την παρηγοριά Του στους πληγέντες αδερφούς μας και να μην ζήσουμε πότε ξανά τέτοια θεομηνία”.

 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img