Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

ΒΟΛΕΪ: Αύριο Σάββατο τα αποκαλυπτήρια της Άθλησης κόντρα στον ισχυρό Κέρκη Σάμου

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Αύριο Σάββατο θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της φετινής Άθλησης που θα αντιμετωπίσει τον ισχυρό Κέρκη Σάμου, στα πλαίσια του τουρνουά Βορειοανατολικού Αιγαίου, που διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Λέσβου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. 

Η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή, που θα συμμετάσχει για άλλη μία χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 των ανδρών, θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στο κοινό της Λέσβου, στην νέα αγωνιστική περίοδο, δίνοντας ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Κέρκη Σάμου, που θα έρθει στο νησί με όλα του τα αστέρια, συμμετέχοντας στην Pre League και είναι το πρώτο φαβορί για άνοδο, στη μεγαλύτερη κατηγορία της Ελλάδας. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια ομάδα που αποτελείται από αθλητές που αγωνίζονταν στην Α1 κατηγορία επί σειρά ετών, καθώς και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είναι μια καλή ευκαιρία, τα παιδιά και οι γονείς όλων των ακαδημιών του νησιού και όχι μόνο, να έρθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ο οποίος είναι υψηλού επιπέδου και σίγουρα θα αποκομίσουν μια πολύ καλή εμπειρία για τη μετέπειτα εξέλιξή τους, στο άθλημα του βόλεϊ. 

Φυσικά το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί πρόκληση και για τους παίκτες της Άθλησης που θέλουν να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης θα ξεκινήσει στις 19:00, με την είσοδο για το κοινό να είναι ελεύθερη. Στο περιθώριο του σπουδαίου αυτού αγώνα θα πραγματοποιηθούν και μερικές βραβεύσεις σε ξεχωριστά πρόσωπα.

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img