Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

ΒΟΛΕΪ: Δυνατά φιλικά εκτός Λέσβου έδωσαν Άθληση και Ερμής Παμφίλων

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας έδωσαν Άθληση και Ερμής Παμφίλων σε Αθήνα και Χίο αντίστοιχα. 

Η Άθληση για άλλη μία χρονιά ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει τη Λέσβο στην Α2 των ανδρών, έχοντας θέσει φέτος υψηλούς στόχους που αποβλέπουν ακόμη και στην άνοδο. Η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή βρέθηκε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την Πετρούπολη και τον Ιωνικό σε δύο δυνατά φιλικά, μετρώντας τις δυνάμεις της. Στο πρώτο χρονικά φιλικό κόντρα στην Πετρούπολη το λεσβιακό σωματείο νίκησε 2-1 σετ, αφού δεν παίχτηκε τέταρτο σετ, καθώς δεν επαρκούσε ο χρόνος. Η Άθληση πήρε τα πρώτα δύο σετ παίζοντας καλό βόλεϊ, ενώ έχασε το τρίτο με αρκετή δυσκολία. 

Στο δεύτερο φιλικό με τον Ιωνικό, που φαντάζει ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, το συγκρότημα του Σωκράτη Γιακουμή παρουσίασε καλό πρόσωπο παρά την ήττα με 3-1. Πλέον στην Άθληση μετράνε αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ολυμπιάδα Πατρών, στις 29 Οκτωβρίου, στο κλειστό της Νεάπολης. 

Από την άλλη ο Ερμής Παμφίλων βρέθηκε στη Χίο προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά που διοργανώθηκε στη μνήμη του παλιού προέδρου του Νηρέα Καρδαμύλων, Τάσου Ποδιά. Ο Ερμής ταξίδεψε στο γειτονικό νησί με δύο τμήματα, αυτά των κορασίδων και των γυναικών. Οι κορασίδες νίκησαν 3-0 τον Νηρέα Καρδαμύλων, ενώ αντίστοιχα οι γυναίκες ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ επίσης από τον Νηρέα Καρδαμύλων με τα σετ του αγώνα να κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ακόμη στο επιτυχημένο, όπως αποδείχθηκε, τουρνουά έλαβε μέρος και ο Πολυκράτης Σάμου.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img