Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

ΒΟΛΕΪ: Φαβορί η Αθήνα για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 γυναικών!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Στην Αθήνα θα διεξαχθούν κατά πάσα πιθανότητα τα μπαράζ ανόδου στην Α2 των γυναικών, όπου θα πάρει μέρος και ο πρωταθλητής Αιγαίου, Ερμής Παμφίλων. 

Την οριστική απόφαση θα λάβει η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, αφού στην ουσία καμία από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά δεν ενδιαφέρθηκε να το φιλοξενήσει, λόγω φυσικά του μεγάλου κόστους, με τα μπαράζ να οδεύουν προς την Αθήνα. Θα συμμετάσχουν συνολικά πέντε πρωταθλητές, δύο από την Αθήνα (μόνο ο Ιωνικός έχει γίνει γνωστός), μία από την Κρήτη και την Πελοπόννησο και ο πρωταθλητής Αιγαίου, Ερμής Παμφίλων, οι άνθρωποι του οποίου έκαναν προσπάθεια να φιλοξενήσουν τα μπαράζ στην Λέσβο, όμως δεν βρήκαν ανταπόκριση από Δήμο και Περιφέρεια. Δυνατά έπαιξε και η Κρήτη με τις ομάδες, πάντως, να είναι κάθετες σε αυτό το ενδεχόμενο, μιας και το κόστος μετακίνησης εκεί είναι αρκετά μεγάλο. 

Οπότε η Αθήνα είναι αυτή που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει τους αγώνες, όπου από τις πέντε ομάδες οι πρώτες τρεις θα ανέλθουν στην Α2 γυναικών. Μέσα σε αυτές ευελπιστεί να είναι και ο Ερμής στο στρατόπεδο του οποίου υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως μπορούν να τα καταφέρουν και το σωματείο να ανέβει κατηγορία. Η προετοιμασία του Ερμή για τα μπαράζ έχει μπει στην τελική ευθεία και στόχος είναι η ομάδα των Παμφίλων να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια, διεκδικώντας μία εκ των τριών θέσεων που χαρίζουν την πολύτιμη άνοδο σε εθνική κατηγορία. 

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις