Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

ΒΟΛΕΪ: Φιλικά εκτός Λέσβου για Άθληση και Ερμή Παμφίλων

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 των ανδρών, η Άθληση θα βρεθεί στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο για δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια με την Πετρούπολη και τον Ιωνικό Νίκαιας. Το λεσβιακό σωματείο, πρώτα θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Πετρούπολης την τοπική ομάδα με την οποία συναντήθηκε και στο περσινό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:00. 

Τώρα την Κυριακή η Άθληση θα αγωνιστεί κόντρα στον Ιωνικό, στις 13:00, ομάδα που θα αντιμετωπίσει στο φετινό πρωτάθλημα. Ο προπονητής της Άθλησης, Σωκράτης Γιακουμής, μέσα από αυτά τα φιλικά, αναμένεται να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά το επίπεδο προετοιμασίας των παικτών του. 

Από κει και πέρα στη γειτονική Χίο θα ταξιδέψει ο Ερμής Παμφίλων, την Κυριακή, για να λάβει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει ο Νηρέας Καρδαμύλων στη μνήμη του παλιού του προέδρου, Τάσου Ποδιά. Το τουρνουά θα διαρκέσει δύο μέρες (Σάββατο και Κυριακή) και εκτός του οικοδεσπότη Νηρέα Καρδαμύλων και του Ερμή Παμφίλων σε αυτό θα συμμετάσχει και ο Πολυκράτης Σάμου. Αρχικά αύριο Σάββατο θα γίνουν τα παιχνίδια Πολυκράτης Σάμου – Νηρέας Καρδαμύλων (κορασίδες) και Νηρέας Καρδαμύλων – Πολυκράτης Σάμου (γυναίκες), ενώ την Κυριακή στο τουρνουά μπαίνει και ο Ερμής Παμφίλων, όπου αρχικά η ομάδα κορασίδων θα αντιμετωπίσει τον Νηρέα Καρδαμύλων, ενώ η γυναικεία ομάδα θα αντιμετωπίσει επίσης τον Νηρέα στο τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά, το οποίο θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για τον Ερμή για να προετοιμαστεί κατάλληλα εν όψει της έναρξης της νέας χρονιάς.  

1ο Τουρνουά ‘’Τάσος Ποδιάς’’

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο

  • Κορασίδες: Πολ. Σάμου – Νηρέας Καρδαμ. (17:30)
  • Γυναίκες: Νηρέας Καρδαμ. – Πολ. Σάμου (20:00)

Κυριακή

  • Κορασίδες: Ερμής Παμφίλων – Νηρέας Καρδαμ. (17:30)
  • Γυναίκες: Νηρέας Καρδάμ. – Ερμής Παμφίλων (20:00)
spot_img

More articles

spot_img