Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

ΒΟΛΕΪ: Ισοφάρισε σε 1-1 η Άθληση και ο τίτλος θα κριθεί στο τρίτο παιχνίδι

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι θα λύσουν τις διαφορές τους Άθληση Μυτιλήνης και Ερμής Παμφίλων για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή στις γυναίκες.

Το Σάββατο που πέρασε στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό της Νεάπολης η Άθληση κατάφερε να επιβληθεί με 3-1 σετ του Ερμή, παίρνοντας την ρεβάνς για την ήττα στο πρώτο παιχνίδι. Το συγκρότημα του Σάββα Περτσελή έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ στα τρία από τα τέσσερα σετ που παίχτηκαν στον δεύτερο τελικό, με τον Ερμή από την άλλη να δείχνει πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι του, τις οποίες θα πρέπει να διορθώσει στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι εάν θέλει να κατακτήσει τον τίτλο, για τον οποίο φυσικά διψάει και η Άθληση. Στον δεύτερο τελικό η Άθληση πήρε τα πρώτα δύο σετ, το πρώτο εύκολα με 25-16, ενώ το δεύτερο κρίθηκε στις λεπτομέρειες με 25-23 υπέρ της ομάδας του Περτσελή, που απέκτησε σαφές προβάδισμα για να φθάσει στη νίκη. 

Όμως στο τρίτο σετ ο Ερμής Παμφίλων, η εμφάνιση του οποίου δεν είχε καμία σχέση με αυτήν στον πρώτο τελικό, κατάφερε να αντιδράσει και να μειώσει σε 2-1, κατακτώντας το τρίτο σετ με 25-18. Στο τέταρτο η Άθληση πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση παίρνοντάς το με χαρακτηριστική ευκολία (25-12 το σκορ) και μαζί τη νίκη με 3-1, που της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στον τρίτο τελικό, ο οποίος αναμένεται να διεξαχθεί με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και μιλάμε για ένα παιχνίδι που θα κρίνει τους κόπους μιας χρονιάς και για τις δυο ομάδες. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο, στις 20:00 και φυσικά αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων των φίλων του βόλεϊ και όχι μόνο.

spot_img

More articles

spot_img