Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

ΒΟΛΕΪ: Ηττήθηκε, αλλά πήρε βαθμό η Άθληση στον Πειραιά

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Με έναν υπερπολύτιμο βαθμό έφυγε από τον Πειραιά η Άθληση παρά το τελικό 3-2 σετ υπέρ της Αρμενικής, η οποία με την σειρά της κατέκτησε δυο βαθμούς από αυτό το παιχνίδι. 

Η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμη και τη νίκη καθώς κατάφερε να προηγηθεί με 2-1 σετ, όμως στη συνέχεια υπέκυψε στην ανωτερότητα της Αρμενικής, που είναι μια καλή ομάδα. Παρόλα αυτά όλοι όσοι ακολούθησαν την αποστολή της Άθλησης  έφυγαν με χαμόγελα από την πρωτεύουσα, αφού ο βαθμός που αποκόμισε μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμος στην προσπάθεια που κάνει η Άθληση προκειμένου να μπει στα play off. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Άθληση κέρδισε το πρώτο σετ με 25-18, για να απαντήσει η Αρμενική στο δεύτερο με 25-22. Η λεσβιακή ομάδα ανέκτησε το προβάδισμα στο τρίτο σετ, το οποίο κέρδισε εύκολα με 25-17, όμως η Αρμενική είχε ξανά την δική της απάντηση ισοφαρίζοντας σε 2-2, κατακτώντας το τέταρτο σετ με 25-16. Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ, εκεί όπου οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη, με την Αρμενική να το κατακτά στις λεπτομέρειες με 15-13 για το τελικό 3-2 σετ. 

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img