ΒΟΛΕΪ: Λύγισε 3-2 τον Φ.Ο.Κ. στο τάι μπρέικ η Άθληση 

Spread the love

Συναρπαστικό φινάλε είχε ο αγώνας της Άθλησης με τον Φιλαθλητικό όμιλο Καμποχώρων Χίου στην Β’ Εθνική ανδρών Β. Αιγαίου, το αποτέλεσμα του οποίου κρίθηκε στο τάι μπρέικ με 3-2 υπέρ της ομάδας της Λέσβου. Παιχνίδι που εκτός από τα πέντε σετ είχε τρομερές ανατροπές και εναλλαγές και μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε του.

Η Άθληση πήρε το πρώτο σετ 23-25 παίζοντας όμορφο βόλεϊ, κάλυψε τις γραμμές (σερβίς υποδοχή,  μπλοκ) σωστά και από το 19-23 του αντιπάλου και το πολύ καλό της ξεκίνημα πήρε το σετ. Το δεύτερο  ήταν και αυτό δύσκολο και κρίθηκε  στους  δύο πόντους 26-24. Η ομάδα του Σάκη Τσάτσου την στιγμή που έδειχνε φορτσάτη και έχοντας τον αντίπαλο να έχει παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, αναγκάστηκε να στερηθεί τις υπηρεσίες, για το υπόλοιπο του αγώνα, του Νίκου Αναγνωστόπουλου με τον βασικό πασαδόρο της Άθλησης να έχει υποστεί διάστρεμμα, με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσει ο 15χρονος Σαλιαμπούκος.

Το έφερε στα ίσα!

Ο ΦΟΚ μπόρεσε και εκμεταλλεύτηκε το σημαντικό κενό μειώνοντας τα σετ 18-25 και ακολούθως ισοφάρισε 16-25 σε 2-2, αρχίζοντας από την αρχή τον αγώνα. Στο τάι μπρέικ οι γηπεδούχοι δεν είχαν καλό ξεκίνημα, με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στο σκορ, το άγχος να τους κυκλώνει υποπίπτοντας σε λάθη που έφεραν πόντους στον αντίπαλο, ωστόσο οι μικροί της Άθλησης βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να κάνουν την ανατροπή, βοηθούμενοι και από τον κόσμο που τους έσπρωξε σ’ αυτό. Αφού σχεδόν οι δύο ομάδες πήγαιναν στον πόντο η Άθληση βρήκε τα πατήματα, διόρθωσε τα λάθη της φθάνοντας στην ανατροπή με 17-15 νίκη, η οποία πανηγυρίστηκε στο στρατόπεδό της.

Τα σετ 25-23, 26-24, 18-25, 16-25 (17-15) 

Στόχος η ανάπτυξη!

«Μεγάλο κέρδος οι μικροί για την ομάδα μας που παίζουν και αποκτούν εμπειρίες. Μπράβο στα παιδιά για την πίεση που είχε το παιχνίδι την οποία ξεπέρασαν και έφθασαν στην νίκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σπύρο Αγγέλου και τον Θοδωρή Παπασταύρου για την πολύτιμη βοήθειά τους αγωνιστικά και που με την εμπειρία τους βοηθούν τους μικρούς. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη και έτσι θα συνεχίσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια», δήλωσε ο κόουτς Σάκης Τσάτσος.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση