ΒΟΛΕΪ: Με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση της Τοπικής Επιτροπής!

Μπροστά σε ένα κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η κοπή της πίτας από την Τοπική Επιτροπή, σε μία άκρως επιτυχημένη εκδήλωση. Αυτή ήταν και η πρώτη κοπή πίτας από την στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα η νέα Επιτροπή, που είχε εδώ και καιρό στα σκαριά την πραγματοποίηση αυτής της υπέροχης, όπως αποδείχθηκε, εκδήλωσης. Εκτός από τον κόσμο που γέμισε κάθε γωνιά του κλειστού της Νεάπολης, επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Νεκτάριος Χαλβατζής, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Τοπική Επιτροπή, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το βόλεϊ σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο.

Επίσης στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, η νέα Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού-Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου Βάσω Χοχλάκα, αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι διάφορων επιτροπών, οι στρατιωτικές και θρησκευτικές αρχές, καθώς και όλα τα σωματεία του βόλεϊ. Αρχικά  το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής, Θόδωρος Λογοθέτης, ο οποίος ευχαρίστησε τους πάντες για την παρουσία τους σε αυτή την όμορφη εκδήλωση καθώς και τον κόσμο που γέμισε το κλειστό. 

Άλλωστε μαζί με τον Γενικό Γραμματέα, Βασίλη Ανδριώτη, και τον παράγοντα, Νίκο Μπουρού, έχουν προσπαθήσει για το καλύτερο στη μέχρι τώρα παρουσία τους στην Τοπική Επιτροπή, ενώ μέχρι πρόσφατα μαζί τους ήταν και ο Αντώνης Αντωνέλος

Στην συνέχεια της εκδήλωσης, αφού πρώτα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας, βραβεύτηκαν και απονεμήθηκαν τα κύπελλα στις περσινές πρωταθλήτριες ομάδες, που ήταν: Στους άνδρες ο ΑΟΜ (πήγε στα μπαράζ ανόδου έχοντας μια καλή πορεία), στις γυναίκες ο Ερμής Παμφίλων που αναδείχθηκε και πρωταθλητής στο Αιγαίο πηγαίνοντας στα μπαράζ ανόδου Α2 στην Πάτρα, όπου πάλεψε για το καλύτερο, στους παμπαίδες πρωταθλήτρια ήταν η Άθληση, στις Κορασίδες πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ερμής και, τέλος, στις παγκορασίδες το πρωτάθλημα πήγε στον ΓΑΣ Λέσβου. Επίσης βραβεύτηκαν η καλύτερη αθλήτρια πασαδόρος του Ερμή η Σοφία Παναγιωτίδου, καθώς και τα αδέρφια Στέλιος και Πέτρος Μπουρούς, οι οποίοι αναδείχθηκαν MVP του πρωταθλήματος. 

Αναμνηστικές πλακέτες δόθηκαν στον Περιφερειάρχη, στον Δήμαρχο και στον Γραμματέα της Ομοσπονδίας για την συμβολή και την βοήθειά τους στο άθλημα. Αξίζει να αναφερθεί πως το δυναμικό της Τοπικής επιτροπής, όσον αφορά τις ομάδες πριν από την ανάληψη των καθηκόντων της, ήταν στον αριθμό οκτώ και τώρα μετράει 12 συλλόγους με αριθμό αθλητών-τριών εν ενεργεία κοντά στους 600. Αριθμός εντυπωσιακός που δείχνει τη δουλειά η οποία γίνεται από την Τοπική Επιτροπή. Τέλος, την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Χαρά Ζήκα.