Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

ΒΟΛΕΪ: Το ‘’σήκωσε’’ στο Αιγαίο ο Ερμής Παμφίλων!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Πανάξια πρωταθλήτρια στο Αιγαίο είναι η γυναικεία ομάδα του Ερμή Παμφίλων, καθώς ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο τουρνουά που έγινε στην Χίο με τους πρωταθλητές από τα άλλα νησιά. 

Το συγκρότημα του Δημήτρη Βογιατζή παρότι πήγε με αρκετές απουσίες στο νησί της μαστίχας, εντούτοις απέδειξε την ανωτερότητά του και στα τρία παιχνίδια που έδωσε εκεί, κάνοντας το τρία στα τρία, χωρίς μάλιστα να χάσει σετ, κάτι το οποίο ασφαλώς δίνει μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία του Ερμή. Στην πρεμιέρα του τουρνουά η ομάδα των Παμφίλων νίκησε με 3-0 την Τελχινίδα Ρόδου (25-20, 26-24, 27-25 τα σετ). Στην δεύτερη αγωνιστική ξεπέρασε πιο εύκολα το εμπόδιο του Πολυκράτη Σάμου με 3-0 (25-15, 25-19, 25-18 τα σετ), ενώ εξασφάλισε την πρώτη θέση και τον τίτλο στο Αιγαίο στο παιχνίδι με τον Νηρέα Καρδαμύλων, του οποίου επίσης επιβλήθηκε με 3-0 (25-21, 25-22, 25-22 τα σετ). 

Πλέον ο Ερμής θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 των γυναικών στα τελικά των αγώνων μπαράζ με τους πρωταθλητές από τις υπόλοιπες τοπικές επιτροπές, αγώνες οι οποίοι θα γίνουν μετά το Πάσχα και ασφαλώς θα έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις