Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

ΒΟΛΕΪ: Ξεκινά σήμερα στη Λέσβο το πρωτάθλημα γυναικών για τον όμιλο του Αιγαίου

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Η Λέσβος θα φορέσει τα γιορτινά της το τριήμερο 18 – 20 Απριλίου για να φιλοξενήσει στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος γυναικών για τον όμιλο του Αιγαίου. 

Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση που τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Μυτιλήνης σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ και στην οποία θα πάρουν μέρος οι πρωταθλήτριες ομάδες Λέσβου, Χίου, Σάμου και Κυκλάδων. Η Άθληση, ο Νηρέας Καρδαμύλων, ο Πολυκράτης Σάμου και ο Απόλλων Νάξου θα παλέψουν για την πρώτη θέση, η οποία δίνει την δυνατότητα στην ομάδα που θα την κατακτήσει να διεκδικήσει στη συνέχεια την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία με τους πρωταθλητές από τις άλλες περιφέρειες. Η Άθληση, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια στη Λέσβο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ως η οικοδέσποινα των αγώνων, έχοντας τη στήριξη του φίλαθλου κοινού του νησιού θα προσπαθήσει να κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο του Αιγαίου ώστε να είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 των γυναικών. 

Η ομάδα του Σάββα Περτσελή θα αντιμετωπίσει σήμερα, πρώτη μέρα του τουρνουά τον Νηρέα Καρδαμύλων, την Παρασκευή τον Πολυκράτη Σάμου, ενώ το Σάββατο, τελευταία μέρα του τουρνουά, θα αγωνιστεί ενάντια στον Απόλλωνα Νάξου, παιχνίδι το οποίο ενδεχομένως να κρίνει την πρώτη θέση, αφού οι δυο αυτές ομάδες φαντάζουν ως τα μεγάλα φαβορί για να διακριθούν στο τουρνουά. Επιπλέον να αναφέρουμε πως σήμερα στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου, λίγες ώρες πριν την έναρξη της σπουδαίας διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στη Λέσβο ξανά μετά το 2017.  

Πρωτάθλημα γυναικών Αιγαίου

1η αγωνιστική (18/4)

  • Πολυκράτης Σάμου – Απόλλων Νάξου (18:00)
  • Άθληση Μυτιλήνης  – Νηρέας Καρδαμύλων (20:30)

2η αγωνιστική (19/4)

  • Απόλλων Νάξου – Νηρέας Καρδαμύλων (18:00)
  • Πολυκράτης Σάμου – Άθληση Μυτιλήνης (20:30)

3η αγωνιστική (20/4)

  • Νηρέας Καρδαμύλων – Πολυκράτης Σάμου (18:00)
  • Άθληση Μυτιλήνης – Απόλλων Νάξου (20:30)
spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img