Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022

”Βούλιαξε” η Ερμού από κόσμο!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Πέρα από κάθε προσδοκία ήταν η επιτυχία που κατέγραψε η Λευκή Νύχτα που διοργάνωσε χθες ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης, του Επιμελητηρίου Λέσβου και του Συλλόγου Εστίασης Ασπίδα.  

Απίστευτος κόσμος χθες στην οδό Ερμού

Αμέτρητος κόσμος κατέκλυσε από τις 19:00 την οδό Ερμού ενώ η κίνηση συνεχίστηκε και μετά τις 22:00, καθώς περίπου στις  21:00  ξεκίνησε η συναυλία του συγκροτήματος Εφάπαξ που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των καταναλωτών και λόγω του συγκροτήματος κινήθηκαν στην αγορά και πολίτες που ήθελαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία.

Ο Γιάννης Μουτζούρης με τη Βάλια Μπαρμπατιώτη καμαρώνουν ως διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου και με το δίκιο τους για την επιτυχία

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, Γιάννης Μουτζούρης, μιλώντας στα Νέα της Λέσβου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του σημειώνοντας ότι τόσο κόσμο είχε να δει χρόνια η αγορά. «Είμαστε ικανοποιημένοι τόσο για την ανταπόκριση των συναδέλφων μας όσο και για τη μαζική προσέλευση των πολιτών που στήριξαν τη Λευκή Νύχτα. Πιστεύουμε ότι το μέγεθος της επιτυχίας και η προσέλευση του κόσμου έρχεται να δικαιώσει τις προσπάθειές μας ως Εμπορικού Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα της οργάνωσης».  

Κεράσματα στους διερχόμενους από την ποτοποιία Σαμαρά

Με τόσο κόσμο στην αγορά και με την Ερμού να διανύει περίοδο εκπτώσεων δεν ήταν λίγα τα καταστήματα που κατέγραψαν αυξημένη καταναλωτική κίνηση, ωστόσο περισσότερες εκτιμήσεις  για το χθεσινό τζίρο αναμένονται σήμερα από τον Εμπορικό Σύλλογο.

Γιαννάκας και Καραμπεάζης στην πρώτη γραμμή να στηρίξουν την προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου εκπροσωπώντας την εστίαση

Στην πρώτη γραμμή και ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης Ασπίδα με τον δραστήριο πρόεδρο Νίκο Γιαννάκα και τον ακόμα πιο δραστήριο Γραμματέα, Δήμο Καραμπεάζη, να κερνούν τους διερχόμενους πολίτες και να συνομιλούν με τον κόσμο, ενισχύοντας σημαντικά με την παρουσία τους την προσπάθεια. Δεν υπήρξε όμως θερμό ενδιαφέρον από παραγωγούς και άλλες επιχειρήσεις να εκθέσουν τα προϊόντα τους παρά μόνο από δύο ποτοποιίες ούζου και μία επιχείρηση τυποποίησης ελαιολάδου, ενώ συνέβαλε και ο πρόεδρος του Συλλόγου της Επάνω Σκάλας Μάκης Βενέτας με έκθεση φωτογραφίας για την παλιά Ερμού στην οδό Μητροπόλεως.

Από τη συναυλία του συγκροτήματος Εφάπαξ

Παρών στις εκδηλώσεις και ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Χριστόφας. Μιλώντας στα Νέα της Λέσβου, συνεχάρη τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης, σημειώνοντας ότι «η νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου έχει φέρει απόψε ένα ανέλπιστο αποτέλεσμα. Χρόνια έχουμε να δούμε τόσο κόσμο στην αγορά και τους καταναλωτές και τους καταστηματάρχες να χαμογελούν. Ως αυτοδιοίκηση στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες και πιστεύουμε ότι θα πρέπει να συνεχιστούν και στο μέλλον».

Ο Κώστας Αγκοπιάν 

Ένα μεγάλο βάρος του κεφιού χθες στην αγορά της Μυτιλήνης μέχρι να ξεκινήσει η συναυλία των Εφάπαξ σήκωσε επάξια στους ώμους του το χορευτικό του Αρίωνα υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Κώστα Αγκοπιάν, χορεύοντας από τον Ζορμπά μέχρι και παραδοσιακούς χορούς που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των πολιτών και μετέτρεψαν την Ερμού σε πόλο έλξης δημιουργώντας ένα κλίμα χαράς και ξεγνοιασιάς για μικρούς και μεγάλους.

Περισσότερες φωτογραφίες:

spot_img
Προηγούμενο άρθροΠρόσληψη διερμηνέα
Επόμενο άρθροΤα πάνω – κάτω στη ΔΕΔΑΠΑΛ!
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img