Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Βουλιάζει η Λέσβος από τους τούρκους

Βουλιάζει η Λέσβος από τους Τούρκους, καθώς σαν να μην έφτανε ο διπλασιασμός τουλάχιστον των αφίξεων από απέναντι, το κουρμπάν μπαϊράμι που είναι θρησκευτική γιορτή για τους γείτονές μας και τροφοδοτεί την μαζική έξοδο από την Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη εχει προκαλέσει απίστευτες πληρότητες στη Λέσβο καθώς μέχρι και στο Λισβόρι κλείστηκαν δωμάτια!

Αυτή την ώρα στο χώρο του Τελωνείου βρίσκεται ο Δήμαρχος Παναγιώτης Χριστόφας με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Παναγιώτη Τακτικό, καθώς προκλήθηκαν κάποιες αρρυθμίες στην έκδοση της βίζας και υπάρχει ουρά. Ως προς αυτό, όπως μας λέει ο τουριστικός πράκτορας Ηλίας Πίκουλος η Λέσβος έχει στηριχθεί, καθώς έχουν αποσπαστεί 18 συνολικά αστυνομικοί για την έκδοση της βίζας γεγονός που καθιστά τη Λέσβο πρώτη τόσο σε αριθμό όσο και σε ταχύτητα εξυπηρέτησης από όλα τα άλλα νησιά.

Ο κ. Πίκουλος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες σε όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την βοήθειά τους στον τουρισμό μας απο την Τουρκία και τη συνεργασία με τους πράκτορες. «Δεν υπάρχει κρεβάτι αυτή τη στιγμή ούτε πούλμαν, ούτε κρεβάτι στη Λέσβο, φτάσαμε ακόμα και στο Λισβόρι για να μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε τούρκους επισκέπτες.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img