Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Βράβευσε τα Σαντούρια από την Αγιάσο ο Περιφερειάρχης

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Τα σαντούρια από το Αναγνωστήριο Αγιάσου βράβευσε ο Περιφερειάρχης προχθές. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μουτζούρης, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αναστασίας Αντωνέλλη και του Συμβούλου, Μιχάλη Πολυπαθέλλη, υποδέχτηκε τον αντιπρόεδρο του Αναγνωστηρίου Αγιάσου Παναγιώτη Σκορδά και τα παιδιά που αποτελούν το τμήμα του σαντουριού με επικεφαλής τον δάσκαλο Κώστα Ζαφειρίου.

Ο Περιφερειάρχης απένειμε τιμητική πλακέτα εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής στο Αναγνωστήριο, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τιμήσει την διοίκηση αλλά και τα παιδιά για την άριστη συνεργασία που είχαν καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας της Περιφερειακής Αρχής, δηλώνοντας: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ως Περιφερειακή Αρχή το Αναγνωστήριο και ιδιαίτερα τα παιδιά με τα Σαντούρια και τον δάσκαλό τους, οι οποίοι συμμετείχαν σε πολλές εκδηλώσεις της Περιφέρειας και είχαμε μια άριστη συνεργασία. Τα σαντούρια και τα παιδιά αυτά παράγουν και προάγουν τον πολιτισμό και προβάλλουν την  Αγιάσο, την Λέσβο και το Βόρειο Αιγαίο. Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε και, εφόσον μας εκλέξει ο λαός και την επόμενη θητεία μας, θα σταθούμε δίπλα τους όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια».

Τέλος, ο Αντιπρόεδρος του Αναγνωστηρίου κ. Σκορδάς από τη μεριά του τόνισε: «Είναι τιμή για μας ως Αναγνωστήριο να μας τιμά η Περιφερειακή Αρχή και ευχαριστούμε τον κ. Περιφερειάρχη, την κα. Αντωνέλλη και τον κ. Πολυπαθέλλη για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια».

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img