Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Βραβεύτηκε μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Γέρας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Μια σημαντική βράβευση κατάφερε να αποσπάσει μαθήτρια από σχολείο του νησιού μας για ακόμη μια φορά. Ο λόγος για την Παναγιώτα Μιχαλακέλλη από το 1ο ΕΠΑΛ Γέρας, η οποία είχε σημειώσει πολύ υψηλούς βαθμούς στις πανελλήνιες που έδωσε την περσινή χρονιά και τιμήθηκε σε εκδήλωση βράβευσης “Οι Πρώτοι των Πρώτων” για τους 63 αριστούχους απόφοιτους Λυκείου από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος “Μπροστά για την Παιδεία” της Eurobank. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προχθές στην Αίθουσα Μεγάρου της Παλαιάς Βουλής, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Η Παναγιώτα Μιχαλακέλλη, η οποία αποφοίτησε πέρυσι με πολύ ψηλό βαθμό από το 1ο ΕΠΑΛ Γέρας βραβεύτηκε στους «Πρώτους των Πρώτων» ανάμεσα σε άλλους μαθητές από όλη την Ελλάδα. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διεύθυνσης του σχολείου: «Η βράβευση των 63 αριστούχων, των πρώτων εκ των πρώτων, κάθε Εκπαιδευτικής Περιφέρειας, πραγματοποιήθηκε στις 20-5-2024, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας. Συγχαρητήρια στην δικιά μας Παναγιώτα. Πάντα τέτοιες χαρές. Το ΕΠΑΛ ΓΕΡΑΣ, ένα σχολείο της Επαγγελματικής εκπαίδευσης καταφέρνει όχι μόνο να έχει αποφοίτους σωστούς επαγγελματίες που στελεχώνουν επάξια Αστυνομία, Στρατό, Λιμενικό, και φυσικά αμέτρητες ειδικότητες στην κοινωνία μας, βγάζει επιστήμονες που έχουν τύχει πανελλαδικής διάκρισης. Παρέχει απολυτήριο ισότιμο του Γενικού Λυκείου, αλλά ταυτόχρονα δίδει και πτυχίο επιπέδου, που ο απόφοιτος έχει την δυνατότητα πρόσληψης σε θέση ειδικότητας του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα. Παράλληλα του παρέχει άδεια εξασκήσεως εργασίας για δικιά του επιχείρηση. Η Μιχαλακέλλη Παναγιώτα εισήχθη στην Ιατρική Αθήνας πρώτη μεταξύ των Πρώτων και φοίτησε στο ΕΠΑΛ ΓΕΡΑΣ αποδεικνύοντας ότι τα παιδιά με στόχο στη ζωή τους διαμορφώνουν το σχολείο και δεν «χάνονται» όταν φοιτούν στα ΕΠΑΛ, αλλά αριστεύουν. Πολλά συγχαρητήρια στην δική μας Παναγιώτα!! Το ΕΠΑΛ Γέρας είχε βραβευτεί ως σχολείο σε προηγούμενη εκδήλωση».

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img