Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Βρες το Φως Μέσα σου

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ελάτε να μαζευτούμε σε έναν υπέροχο και άνετο χώρο: στο Κέντρο Eutopia. Μέσω της καθοδήγησης του δια-λογισμού θα έχετε την δυνατότητα να συνδεθείτε με τον εαυτό σας όπως και με την δυναμική ενέργεια μιας ομάδας.

Η ζωή κυλάει με γρήγορους ρυθμούς, το μυαλό είναι γεμάτο με πληροφορίες. Θα χαρώ να σας υποστηρίξω, να περάσουμε μια ώρα μαζί που θα σας αδειάσει αλλά και ταυτόχρονα θα σας γεμίσει με αισθήματα ευεξίας. Είναι μια ευκαιρία ηρεμίας, ένας Χρόνος για Σένα.

Ωφέλη:

Η πρακτική του διαλογισμού μας βοηθάει να δημιουργήσουμε διόδους επικοινωνίας με τον εσωτερικό μας κόσμο και να καταφέρουμε μια πραγματική επίγνωση του Εαυτού μας.

Βασικός σκοπός είναι να μάθουμε πώς να ζούμε την κάθε στιγμή χωρίς να επικεντρωνόμαστε σε καταστάσεις του παρελθόντος ή ανησυχίες του μέλλοντος. Έτσι μπορούμε να διαχειριζόμαστε το άγχος πιο αποτελεσματικά, να εστιάζουμε την Προσοχή μας, εκπαιδεύοντας τον νου, μένοντας συγκεντρωμένοι στο Παρόν.

Καλλιεργώντας θετικά συναισθήματα, αγάπης, καλοσύνης, συμπόνιας και ενσυναίσθησης ο διαλογισμός επηρεάζει θετικά την πνευματική, νοητική αλλά και σωματική μας κατάσταση.

Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι ο διαλογισμός μπορεί να αλλάξει την δομή των κυττάρων ενός σώματος προς όφελος του ατόμου.

Θέλετε να ωφεληθείτε και εσείς από τον διαλογισμό; Ντυθείτε άνετα και ζεστά, πάρτε μαζί σας χοντρές κάλτσες και απλά ελάτε.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι ~ για αρχάριους και προχωρημένους.

Ώρα: 18:00 – 19:15 (άφιξη τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα).

Κόστος Συμμετοχής: 14€ και 10€ για μέλη του Eutopia Center με ενεργή μηνιαία συνδρομή.

Τοποθεσία: Κιουταχείας 25, Μυτιλήνη, Eutopia Yoga & Tai Chi Center

Eπικοινωνήστε μαζί μας για να εξασφαλίσετε την θέση σας:6980906340, 6909162248

[email protected]

——————————————————————————

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Βατή:

Η Κατερίνα μεγάλωσε στο Μόλυβο της Λέσβου. Σπούδασε και εργάστηκε σε διάφορες χώρες. Έχει πτυχίο Ψυχολογίας και Επικοινωνιακών Σπουδών (ΗΠΑ), Μεταπτυχιακό Επιστημών στην Ψυχολογία Υγείας (NL), Δίπλωμα Ενσυνειδητότητας (CoE), Δίπλωμα Ομαδικής Εργασίας Ψυχοθεραπείας (London Institute of Group Analysis) και Δίπλωμα διδασκαλίας του διαλογιστικού μαθήματος Empowered. Πρόσφατα επέστρεψε στη γενέτειρά της για να υποστηρίξει τον τόπο της και έχει ανοίξει το δικό της ιδιωτικό θεραπευτικό κέντρο στην Καλλονή. Η προσέγγισή της στη θεραπεία είναι ολιστική, λαμβάνοντας υπόψη τη σωματική, συναισθηματική, κοινωνική και πνευματική ευεξία.

Website: katerinavati.com

spot_img

More articles

spot_img
spot_img