Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Βρόμικα… μυαλά!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Δηλαδή για να έχουμε καλό ρώτημα, για να μην πάω σε παλαιότερες πολιτικές αναφορές (πριν το 2004, όπου θα κλάψουν μανούλες), οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν από όλους, από το 2004 και μετά, ήταν απλά, η μία «συμπληρωματική» της άλλης, ή μήπως κάνω λάθος; Ελάτε να θυμηθούμε: Κώστας Καραμανλής, Γ. Παπανδρέου προς σφαγή και Τσίπρας. Λοιπόν το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των καρεκλοκένταυρων, ήταν οι εκστομίσεις μεγάλων πολιτικών παραπλανήσεων – υποσχέσεων – αντιλαϊκών μέτρων – πολιτικάντικων δικαιολογιών – και πιάσιμο του πισινού (ως είθισται) με γνώμονα την υφαρπαγή της ψήφου αυτού του αβασάνιστου και προβληματικού (δυστυχώς), αλλά όχι προβληματισμένου λαού. Τι πρέπει λοιπόν να κάνω εγώ; Να συρθώ πίσω από το άρμα ενός εξ αυτών που με εξαπάτησαν, με φτώχυναν και με προσέβαλαν κατ’ επανάληψη (κυρίως οι δύο τελευταίες κυβερνήσεις); Δηλαδή αν πω κάτι εναντίον της ΝΔ, είμαι ΣΥΡΙΖΑ, και αν πω κάτι εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, πάει να πει ότι είμαι ΝΔ; Τι λέτε, θα μας τρελάνετε; Μόνο αυτοί οι δύο υπάρχουν στο πολιτικό πεδίο; Έλεος πχιά. 

Εκτός κι αν ανήκει  κάποιος σ’ αυτήν την μάζα που άγεται και φέρεται κατά το συμφέρον της (βλέπε ΠΑΣΟΚ προς ΣΥΡΙΖΑ, το 2015, και άλλα τέτοια κοινωφελή). Πρέπει να έχεις λοιπόν, σκλήρυνση υπέρ πάρτης, ή μεταστατική χρόνια βολεψοπάθεια, ή δημοκρατική χοντροπετσίαση, για να μην καταλαβαίνεις τι συμβαίνει γύρω σου. Εκτός κι αν κάνεις ένα μυαλογράφημα, για να δεις πού βρίσκεται το μυαλό σου το βρόμικο. Τώρα που είπα τεστ, θυμήθηκα να σας υποβάλλω σε ένα τεστ μυαλού, για να δούμε πόσο βρόμικο ή καθαρό είναι. Τι λέτε; Πάμε λοιπόν. Μαντέψτε ποια γράμματα λείπουν από τις κάτωθι λέξεις:

ΤΕΣΤ ΒΡΟΜΙΚΟΥ ΜΥΑΛΟΥ:                                                                                       

  1. ΜΑΛΑΚ_Σ
  2. Π_ _ ΣΤΗΣ
  3. Γ _ Μ _ ΤΟ
  4. ΠΟΥ_ _ ΝΑ

Απαντήσεις: Μαλακός, Πλάστης, Γεμάτο, Πουθενά. Αν έκανες σε όλα λάθος απάντηση, σημαίνει ότι είσαι φυσιολογικός, και έχει ελπίδες να φτιάξει η Ελλάδα. Αν όχι, φίλε μην την ψάχνεις, την υγειά μας να έχουμε «καλά είμαστε».

*** Λαοπλάνοι του πολιτικού δικομματισμού και της τεχνητής «πόλωσης», ο κόσμος σας βαρέθηκε με τις ανούσιες κοκορομαχίες σας, δεν έχετε κάποιους να σας το πούνε;;;;;;;;; Σας μάθαμε πχιά…

*** Και εις ανώτερα…

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img