Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022

Ξεφουσκώνει μετά τις διακοπές ο κορονοϊός

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Σημαντική μείωση καταγράφουν τα κρούσματα του κορονοϊού στη Λέσβο για την εβδομάδα 29 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου σε ποσοστό 21,3% με 552 νέες μολύνσεις που αντιστοιχούν σε 78 κρούσματα ανά ημέρα κατά μέσο όρο.

Οι παραπάνω εξελίξεις επιβεβαιώνουν τα μέχρι τώρα δημοσιεύματα μας για σταθερή αποκλιμάκωση των κρουσμάτων στην περιοχή μας αλλά και γενικότερα στο Βόρειο Αιγαίο, καθώς στη Λήμνο με 78 κρούσματα έχουμε μείωση της τάξεως του 18,75%,  στη Σάμο με 219 έχουμε μικρή μείωση της τάξεως του 6,01% όπως και στη Χίο με 638 κρούσματα η μείωση βρίσκεται στο 6,21%.

Τα παραπάνω στοιχεία ανακοινώθηκαν πριν από λίγο από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας όπου δόθηκε στη δημοσιότητα η εβδομαδιαία έκθεση μέσω της οποίας συγκρίνονται τα δεδομένα της τρέχουσας εβδομάδας με μία εβδομάδα πριν. Σημειώστε ότι σταθερά και με μεγάλα βήματα καταγράφεται η αποκλιμάκωση του κορονοϊού στον πανελλαδικό μέσο όρο, καθώς κατά την εβδομάδα 29 Αυγούστου με 4 Σεπτεμβρίου καταγράφηκαν πανελλαδικά 40.100 κρούσματα και η μείωση σε σχέση με μία εβδομάδα πριν είναι στο 22%.

Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης μέχρι το μεσημέρι σήμερα νοσηλεύονταν σε θαλάμους της Παθολογικής και το Λοιμωδών 16 ασθενείς ενώ δεν υπήρχαν νοσηλείες Covid στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img