Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Xριστουγεννιάτικο διήμερο στο Κτήμα Οινοφόρος

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Xριστουγεννιάτικο διήμερο στο Κτήμα Οινοφόρος με τον  με τον άνθρωπο – ορχήστρα Μανώλη Καραντίνη  «Τραγούδια που μένουν… κι επιμένουν!»

Κυριακή 24 και Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Ώρα Προσέλευσης:  23:00

με τον  με τον άνθρωπο – ορχήστρα Μανώλη Καραντίνη  «Τραγούδια που μένουν… κι επιμένουν!»

Κυριακή 24 και Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Ώρα Προσέλευσης:  23:00

Φέτος, στο Κτήμα Οινοφόρος την Παραμονή και Ανήμερα των Χριστουγέννων θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να γιορτάσουμε παρέα με τον   μεγάλο σολίστα του μπουζουκιού και της καρδιάς μας,  τον Μανώλη Καραντίνη, όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

 Σ΄ένα πλούσιο πρόγραμμα με τραγούδια που θα απογειώσουν το κέφι και την εορταστική μας διάθεση για να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε με την ψυχή μας!

Κάθε ταξίμι του Μανώλη Καραντίνη θα μάς ξεσηκώσει και θα μάς συγκινήσει! Κάθε πενιά του βάλσαμο στην ψυχή μας. Κι  όταν αποφασίσει και να τραγουδήσει τότε το κέφι απογειώνεται και οι καρδιές ξεχνιούνται και μεθούν.

   Στη συναυλία, μεταξύ άλλων, θ΄ακουστούν τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει νεότεροι αλλά και παλαιότεροι ερμηνευτές όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γρ. Μπιθικώτσης, ο Στρ. Διονυσίου, ο Γ.Πάριος, ο  Στέλιος Καζαντζίδης, ο Αντ.Ρέμος, ο Πλούταρχος, η Β.Μοσχολιού, η Χ.Αλεξίου, η Ρίτα Σακελλαρίου Τζένη Βάνου, Μαίρη Λίντα και πολλά –  πολλά ακόμα.  Τραγούδια  της παρέας που ξεσηκώνουν για χορό, τραγούδια  που όλοι αγαπάμε και θα τραγουδήσουμε μαζί με τον Μανώλη Καραντίνη και την εκλεκτή παρέα του.

 Ο ίδιος τραγουδάει ενώ παράλληλα παίζει ταξίμια και «τζαμάρει»!

Mαζί του επί σκηνής δύο εξαιρετικές φωνές  η Ραφαέλλα Ευαγγελοπούλου και η Αγγελική Πέτκου,  κιθάρα – φωνή ο Ανδρέας Λάφης, πιάνο η Ευαγγελία Μαυρίδου και Κρουστά ο Μυτιληνιός  Γρηγόρης Πατλάκας.

Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 22510 44738  και 6982775233

Προπώληση:

1)Στην αρχή της αγοράς – (Ερμού 15)

2) 3)Soho café – bar, Πλατεία Σαπφούς

3) Industry 9 – Ελευθερίου  Βενιζέλου 23

4) ) Στο ταμείο εισόδου στο Κτήμα Οινοφόρος

spot_img

More articles

spot_img