Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Υπάρχει και υποκατώτατος… πάτος;;;

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

***Βρε ακόμα και τον «πάτο», τον ξεφτιλίσατε…

*** Σε τι να εμπιστευθείς από αυτούς που μας κυβερνάνε και να μην προδοθείς; Είχαμε όλα τα άλλα μας προέκυψαν και οι Huseyin Cedintas και Yasin Ametoglou, να δηλώνουν σε ένα Αζέρικο κανάλι ότι είναι Έλληνες Τούρκοι της Δυτικής Θράκης!!!! Ποιοι είναι αυτοί; Είναι οι χορευτές της Μαρίνας Σάττι που συμμετείχαν στο μπαλέτο της αοιδού στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον!!!!! (Μπράβο στους υπευθύνους της ΕΡΤ, και στις επιλογές της).

*** ΡΑΜΑ: «Δεν έχω έρθει εδώ για να συναντηθώ με τους κάποτε υπηρέτες των Ελλήνων, αλλά έχω έρθει να συναντηθώ με τους ισότιμους υπεύθυνους αυτού του σπιτιού…» (1-0 κ. Μητσοτάκη)

*** Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα (νεοεκλεγείσα Πρόεδρος της Β. Μακεδονίας) Κατά την ορκωμοσία της ορκίστηκε λέγοντας: «Ορκίζομαι στο σύνταγμα της Μακεδονίας»!!!!! Επιβεβαιώνεται ότι η Συμφωνία των Πρεσπών, δεν υπηρετούσε την πραγματική επίλυση των διαφορών των δύο κρατών, αλλά  μόνο την ΝΑΤΟϊκή προοπτική της γείτονος «κοντέ το πολιτικό δέμας Τσίπρα, και ανεπαρκέστατε Μητσοτάκη» (2-0 κ. Μητσοτάκη).

***Κι ο Ερντογάν απ’ την άλλη αλωνίζει ανεξέλεγκτα στο Αιγαίο κάνοντας  ασκήσεις όπου ορίσει και γουστάρει εκείνος, και μας απειλεί με casus belli,προκειμένου να εφαρμόσει τις δικές του μονομερείς αποφάσεις. (3-0 κ. Μητσοτάκη).                                                    

Ρε γιατί δεν μας λέτε εξ αρχής ότι θέλετε πάση θυσία να μας μετατρέψετε σε ένα πλήρες Αμερικανικό προτεκτοράτο (αν δεν έχουμε γίνει ακόμα) με την επικάλυψη της όποιας ΝΑΤΟϊκής επίπλαστης ασφάλειας; Βλέπε Κύπρο. 

*** Μ’ αυτά που βλέπω στην ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΒΙΖΙΟΝ (πολιτιστικό έκτρωμα), με τα ντυσίματα, τα ντεκουπάζ, τα πεταχτά κορμάκια, τις χαριτωμενιές τις ξεσαλωμένες, τα μακιγιάζ  τ’ αλλόκοτα, κι όλα αυτά τα ντελακρουά, άμα στείλεις τραγούδι στον διαγωνισμό  που έχει μέσα στίχους: «Είδα δυο γιους- δυο άντρακλες,/ δυο παιδαράδες βράχους./Μαζί με τον πατέρα τους/ να συζητάν μονάχους», θα απορριφθεί αμέσως, διότι θα έχουν ως άγνωστες λέξεις τις: γιος – άντρακλας – παιδαράς – πατέρας! Άρα δεν θα μπορούν να εξηγήσουν το νόημα του τραγουδιού.

*** Nonbinary (όχι διαδικός)= εξωτερική πολιτική μας!!!

*** Το βρέφος από το Νεπάλ, που βρέθηκε στην χωματερή της Βραυρώνας, ζούσε προτού το πετάξει ο πατέρας του ή όχι; Θα σκάσω άμα δεν το μάθω…

*** Για τις νέες τραγωδίες η Επίδαυρος είναι πολύ… μικρή!

*** Φιλαράκι, καλά κάνεις και γυμνάζεις δικέφαλο – τρικέφαλο – τετρακέφαλο… αλλά από εγκέφαλο ούτε λόγος ε;

*** Ελλάδα, από έξω στιλ, κι από μέσα ξεφτίλ!!!!!!!!!!!!!

*** Τ’ Αγίου Θαράπη σήμερα.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img