Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Ύστατη ώρα για τη Λέσβο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Στην πρώτη γραμμή βρίσκεται η αστυνομία της Λέσβου μπροστά στη μεγάλη φουρτούνα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας από τις πυρκαγιές και συνέδραμε με το ανθρώπινο δυναμικό της και μέσα στην εκκένωση για άλλη μια φορά του οικισμού της Βρίσας.

Πιο συγκεκριμένα, -26- αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου με -10- οχήματα και τη συνδρομή πτητικού μέσου, προέβησαν στην προληπτική απομάκρυνση -130- πολιτών από τον παραπάνω οικισμό.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμου, με τη συμμετοχή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας , τη συνδρομή πτητικού μέσου και στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης, από αγροτική – δασική τοποθεσία πλησίον του οικισμού της Βρίσας.

Τις επιχειρησιακές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας στη Λέσβο καθοδηγούν και συντονίζουν, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου, Αιγαίου, Υποστράτηγος Ελευθέριος Ντουρουντούς και -6- ακόμη αστυνομικοί, από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Μυτιλήνης.

Οι υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου συνεχίζουν να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα και επιφυλακή για την παροχή συνδρομής και υποστήριξης στο έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

 

Δεν εκκενώνεται το στρατόπεδο 

Να σημειωθεί ότι και ο στρατηγός της 98 αδτε βρίσκεται τέσσερις ημέρες τώρα στον Πολιχνίτο και μάλιστα όπως διευκρινίστηκε χθες το απόγευμα από τη Μεραρχία δεν υπάρχει θέμα εκκένωσης του στρατοπέδου του Πολιχνίτου αν και εδώ και τέσσερις ημέρες η μονάδα βρίσκεται σε ετοιμότητα.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img