Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ζημιές στη σκεπή του Σάρλιτζα

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Αυτοψία στο Σάρλιτζα θα πραγματοποιήσουν σήμερα το πρωί οι Αντιπεριφερειάρχες, Κώστας Αρώνης και Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής, μαζί με την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας, Μαρία Τσακίρη, για τις ζημιές που προκλήθηκαν χθες το πρωί λόγω των δυνατών βοριάδων στην σκεπή του παλιού ξενοδοχείου. Ο αέρας πήρε και σήκωσε κυριολεκτικά τις λαμαρίνες που είχε τοποθετήσει πέρυσι η Περιφέρεια για την προστασία του κτιρίου από τις βροχές, με συνέπεια να προσγειωθούν στον αύλειο χώρο από την πίσω πλευρά του Σάρλιτζα, ενώ υπάρχουν και κομμάτια λαμαρίνας που αιωρούνται και ενδεχομένως θα πέσουν κι αυτά στην επόμενη κακοκαιρία. 

Στην αυτοψία θα είναι παρών και ο εργολάβος που εκτέλεσε το έργο, όπως είπε στα “Νέα της Λέσβου” ο κ. Αρώνης. «Πράγματι, συνέβησαν αυτές οι ζημιές από τον δυνατό αέρα και θα δούμε από κοντά ποια είναι ακριβώς η κατάσταση για να επέμβουμε. Δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού διερχόμενων περαστικών ή οχημάτων και επειδή πρόκειται για μεγάλες λαμαρίνες θα χρειαστεί η επέμβαση γερανού και ειδικού συνεργείου», σημείωσε ο ίδιος.

Εξάλλου, λόγω της κακοκαιρίας χθες το πρωί συνέβη τροχαίο ατύχημα, χωρίς ευτυχώς τραυματίες, στον παραλιακό δρόμο προς την Παναγιούδα, όταν ΙΧ εκτράπηκε της πορείας του από τη θάλασσα και τα φύκια που βγήκαν στη στεριά από τον αέρα.

spot_img

More articles

spot_img