Εκλογές για Αιολικό

-Κρίσιμη συνάντηση για τον σύλλογο της Μυτιλήνης

Μετά το τέλος και της φετινής σεζόν, πολλές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον Αιολικό, που δεν κατάφερε, για μια ακόμη χρονιά, στο νήμα να κατακτήσει την άνοδο στην Football League.
Έτσι, αναμένεται να υπάρξουν αρκετές εξελίξεις, ξεκινώντας από τα διοικητικά του συλλόγου. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του συλλόγου της Μυτιλήνης, προχώρησε σε κάλεσμα γενικής συνέλευσης για να γίνουν και οι εκλογές του Δ.Σ. του σωματείου. Η συνέλευση ορίστηκε για αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 20:00, και θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.
Τα θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση αφορούν τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό χρονιάς, καθώς και τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Αιολικού, που θα οδηγήσει την ομάδα στην νέα σεζόν, ξεκινώντας από την δημιουργία του ρόστερ της ομάδας για το ερχόμενο πρωτάθλημα.
Ακόμη, θα υπάρξει και τοποθέτηση του προέδρου Σταύρου Γριπιώτη, σχετικά με την επόμενη μέρα του συλλόγου, καθώς και το αν ο ίδιος θα παραμείνει στην προεδρία ή όχι. Τέλος, θα φανεί αν μπορεί να προκύψει κάτι καινούριο σχετικά με την διοίκηση της ομάδας.
Όλα τα παραπάνω δείχνουν το πόσο σημαντική μπορεί να αποδειχθεί αυτή η Γενική Συνέλευση για τον Αιολικό, που μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας και θέτει στόχους για την νέα χρονιά, ξεκινώντας ένα ακόμη καλοκαίρι, που θα έχει για το σωματείο της Μυτιλήνης αρκετό ενδιαφέρον και πολλά να μας απασχολήσουν, ξεκινώντας από τον μεταγραφικό σχεδιασμό.