Κτήμα «Ελαιώνας» της Γέρας: Μαγευτικό τοπίο και για τη δεξίωση γάμου

950

Ο Ελαιώνας της Γέρας είναι ένα συγκρότημα από αυτόνομους παραδοσιακούς ξενώνες, οι οποίοι συνδυάζουν τη γοητεία της ζωής στην ύπαιθρο με την σύγχρονη πολυτέλεια και άνεση. Αυτό το στοιχείο αναδεικνύει η αρχιτεκτονική των πετρόχτιστων κτιρίων στην καρδιά του κατάφυτου ελαιώνα, αλλά και η υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών στους επισκέπτες. Από πέρυσι ο «Ελαιώνας» ανοίγει τις πύλες του και σαν χώρος εκδηλώσεων, καθώς εκεί μπορούν να οργανωθούν δεξιώσεις γάμου σε έναν άψογα οργανωμένο και μαγευτικό χώρο.

O «Ελαιώνας» ξεκίνησε να λειτουργεί από το 2007 από το Μυτιληνιό καταξιωμένο σκηνοθέτη, γνωστό από τις επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση και κινηματογραφικές ταινίες, Στράτο Μαρκίδη. Τα ηνία έχει αναλάβει ο γιος του Αλέξανδρος Μαρκίδης, ο οποίος δίνει έμφαση στην διάδοση της παραδοσιακής τοπικής γαστρονομίας και στην ανάδειξη του χώρου, σαν μια άλλη πρόταση για τη διοργάνωση στο Κτήμα του Ξενώνα, εκδηλώσεων, όπως της δεξίωσης του γάμου των ονείρων σας, καθώς επίσης και παιδικά πάρτι, εταιρικά events, επετείους, γενέθλια, ονομαστικές γιορτές κτλ..

Υπάρχει δυνατότητα διοργάνωσης δεξίωσης μέχρι 200 ατόμων, ενώ οι υποδομές του μπορούν να  υποστηρίξουν πλήρως την εκδήλωση του γάμου, που προσαρμόζεται και στις επιθυμίες του ζευγαριού.

Η παραδοσιακή και τοπική γαστρονομία η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ποιοτικής και ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών στον Ελαιώνα, προσφέρεται κατά τη διάρκεια της διαμονής του επισκέπτη. Το πρωινό περιλαμβάνει χειροποίητο ντόπιο τυρί και λαχανικά, που καλλιεργούνται στον «Ελαιώνα», ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν το ελαιόλαδο και οι ελιές παραγωγής τους.

«Στον Ελαιώνα υπάρχει παρασκευαστήριο-εκθετήριο όπου κάποιος μπορεί να γευτεί λαχταριστές σαλάτες, κρύα σάντουιτς, μπορεί να βρει λάδι δικής μας παραγωγής και μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά προϊόντα, τα οποία είτε φτιάχνονται από αγνά υλικά του αγρόκηπου ή από τους γυναικείους συνεταιρισμούς. Σερβίρουμε επίσης  επιδόρπια,  χειροποίητα γλυκά για να συνοδεύσουν τον καφέ ή τα αφεψήματα», λέει ο κ. Μαρκίδης.
Όσοι επισκέπτονται τον Ελαιώνα μένουν ικανοποιημένοι όχι μόνο με την σπιτική φιλοξενία, φιλική διάθεση και εξυπηρέτηση του προσωπικού, αλλά και με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και παροχές. Διαθέτει δωμάτια και διαμερίσματα που μπορεί να φιλοξενήσουν μέχρι 50 άτομα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, internet, κεντρική θέρμανση, ενώ υπάρχουν διαμερίσματα με κουζίνα και τζάκι.

Λόγω της απόστασης, αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλοξενουμένων προσφέρονται και υπηρεσίες μεταφοράς από το Λιμάνι/Αεροδρόμιο της Μυτιλήνης προς τον ξενώνα και αντίστροφα. Επίσης, υπάρχει και το παραδοσιακό ψαροκάικο, το οποίο χρησιμοποιείται είτε για λόγους μεταφοράς των επισκεπτών σε διάφορες παραλίες, είτε για λόγους διασκέδασής τους, όπως συμμετοχή στο ψάρεμα ή σε μονοήμερες εκδρομές.

Ο Ελαιώνας της Γέρας παρέχει, τέλος, τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να βιώσουν μια αυθεντική και αναζωογονητική εμπειρία στο χώρο του, μέσω της συνεργασίας του με άριστα εκπαιδευμένους θεραπευτές, οι οποίοι εξειδικεύονται σε κλασικές και εναλλακτικές θεραπείες μασάζ, όπως κλασικό μασάζ, ρεφλεξολογία και ταϋλανδέζικη μάλαξη.

Μάρμαρο – Κόλπος Γέρας

Τηλ. 22510 52105, 6947 449 615 &

fax. 22510 52028

info@lesvoseleon.gr

www.lesvoseleon.gr