Ο Κώστας Μακεδόνας στον «Οινοφόρο»

  • Μαζί του θα είναι η Μαίρη Δούτση 

Το χειμερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Κτήμα «Οινοφόρος» ανοίγει αύριο Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 11 το βράδυ, ο σπουδαίος Κώστας Μακεδόνας, μια από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού, σε μια μοναδική εμφάνιση, παραμονή της γιορτής της εθνικής επετείου. Μαζί του θα είναι η Μαίρη Δούτση.

Έπειτα από ένα δυνατό καλοκαίρι με τη μοναδική Μαρινέλλα, αλλά και με την τελευταία του δισκογραφική δουλειά «Τα πλοία της γραμμής» να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, ο αγαπημένος σε όλους τραγουδιστής συνεχίζει τον χειμώνα, με πρώτο σταθμό την Μυτιλήνη.

Ένας από τους λίγους σύγχρονους λαϊκούς τραγουδιστές, ο Κώστας Μακεδόνας με τις διαχρονικές επιτυχίες από την προσωπική του δισκογραφία, που περιέχουν το κλασικό πια «Κόκκινα Γυαλιά», το «Ποδήλατο», τη «Λίζα», το «Μόνο μια φορά», τα «Μαργαριτάρια» μέχρι τα λαϊκά του τραγούδια που μεταδίδουν το κέφι και τη χαρά, κάθε φορά μας χαρίζει μουσικές στιγμές που μένουν για πολύ καιρό μέσα μας. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε τραγούδια, όπως «Στον Λευκό τον Πύργο», «Έπεσε Έρωτας» ή τα κλασικά «Αχ αυτός ο άτιμος», «Ο πιο καλός ο μαθητής» και τόσα άλλα υπέροχα και αγαπημένα.

Από το πρόγραμμα του Κώστα Μακεδόνα δεν λείπουν και τα τραγούδια-σταθμός της ελληνικής δισκογραφίας των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκο υ, Μάνου Λοΐζου και άλλων σπουδαίων δημιουργών. 

Ο Κώστας Μακεδόνας, ένας λαϊκός και όχι μόνο, ερμηνευτής, από τους καλύτερους και πιο δυνατούς τραγουδιστές της γενιάς του, απογειώνει τα τραγούδια, ενώνεται με το κοινό και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Επί σκηνής μαζί του, η εξαιρετική τραγουδίστρια Μαίρη Δούτση.

Παίζουν οι μουσικοί: 

  • Κωνσταντίνος Βελλιάδης – Μπουζούκι και επιμέλεια της ορχήστρας
  • Γιάννης Περδίκης- πλήκτρα / Χρήστος Λαρίσης- κιθάρα 
  • Νίκος Σταδιάτης – ακορντεόν/ Χρήστος Γκαΐλας – μπάσο 
  • Ηρακλής Παχίδης – τύμπανα 

Τραγούδι: Κώστας Μακεδόνας, Μαίρη Δούτση
Υπεύθυνος ήχου:  Άγγελος Πετκίδης
Οργάνωση Παραγωγής: Ηχόχρωμα.