«ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ»: Η νέα αντίληψη για τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Τα Αιολικά Παιχνίδια είναι μια νέα εταιρεία που φιλοδοξεί να εκφράσει τη νέα αντίληψη στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, έχοντας κάνει την αρχή από την Καλλονή και συνεχίζοντας με την ίδρυση νέων πρακτορείων στη Μυτιλήνη και τη Χίο, ενώ στους επόμενους στόχους της εταιρείας είναι η επέκταση του δικτύου της στη Σάμο και τη Ρόδο.

Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2017 από τον Άρη Λαζαρή, τον Νίκο Ψωμά και τον Θεμιστοκλή Τσίγκο, προτεραιότητα των οποίων είναι η νέα αντίληψη για τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Σε αυτό το πλαίσιο έχουν εστιάσει στην δημιουργία άνετων και φιλόξενων χώρων στους οποίους μπορεί να βρει κανείς όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και τα ηλεκτρονικά, ενώ σύντομα οι επιχειρήσεις αυτές θα μετατραπούν και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχοντας την δυνατότητα να προσφέρουν καφέ και αναψυκτικά στους πελάτες τους.

Στα πρακτορεία, εκτός από τις οθόνες των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ, έχουν εγκατασταθεί και οθόνες που προβάλλουν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, μεταξύ των οποίων και του Αιολικού, καθώς η εταιρεία «Αιολικά Παιχνίδια» παραπέμπει εκ του τίτλου της στην τοπική ομάδα, της οποίας είναι και χορηγός.

Όπως προαναφέραμε, η εταιρεία ιδρύθηκε τον Αύγουστο το 2017, ενώ τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους  λειτούργησαν τα πρώτα δύο καταστήματα Play OPAP σε Καλλονή και Μυτιλήνη.

Ακολούθησε τον φετινό Απρίλιο η λειτουργία του μεγάλου πρακτορείου του ΟΠΑΠ στην προκυμαία της Μυτιλήνης και συγκεκριμένα επί της οδού Π. Κουντουριώτη 87, το οποίο από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του λόγω των άνετων χώρων και της φιλικής εξυπηρέτησης μετατράπηκε σε πόλο έλξης για τους παίκτες του ΟΠΑΠ, ενώ τον Ιούνιο λειτούργησε το δεύτερο πρακτορείο στη Μυτιλήνη στην καρδιά της κεντρικής αγοράς και συγκεκριμένα επί της Ερμού, στον αριθμό 167.

Η εταιρεία αυτό το διάστημα προχωρά στην ίδρυση του τρίτου κατά σειρά καταστήματος Play OPAP στη γειτονική Χίο και έπεται η συνέχεια, όπως ήδη σημειώσαμε, με τη Σάμο και τη Ρόδο.

Μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων τους οι εταίροι της «Αιολικά Παιχνίδια» επιδιώκουν να τα μετατρέψουν σε στέκια για τους ενηλίκους.