«Έρχονται» προσλήψεις από το φθινόπωρο

Μεγάλο πακέτο προσλήψεων προγραμματίζεται για τους αμέσως επόμενους μήνες και μάλιστα οι προκηρύξεις θα αρχίσουν να δημοσιεύονται από το φθινόπωρο. Το πακέτο που επεξεργάζεται αυτό το διάστημα η νέα κυβέρνηση αφορά πάνω από 7.000 θέσεις, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται γιατροί και νοσηλευτές (1.300) στον τομέα της υγείας, προσλήψεις 1.500 ειδικών φρουρών από την Ελληνική Αστυνομία, ενώ ένα νέο πακέτο προσλήψεων αναμένεται και στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων αλλά αυτή τη φορά μόνο για την ειδικότητα ΠΕ Πληροφορικής.

Τέλος και η νέα κυβέρνηση συνεχίζει τον προγραμματισμό των προκατόχων της για την μονιμοποίηση των ατόμων που εργάζονται στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι με την προκήρυξη 3.250 θέσεων τακτικού προσωπικού σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Και μιας και αναφερθήκαμε στη συνεργασία της κυβέρνησης με την Αυτοδιοίκηση να σημειώσουμε ότι αναμένεται πακέτο προσλήψεων και στην Αυτοδιοίκηση τόσο για τους Δήμους και τις Περιφέρειες όσο και για τα Νομικά Πρόσωπα της Αυτοδιοίκησης, ώστε να στελεχωθούν με μόνιμο προσωπικό.