Τα σαντούρια της Αγιάσου παντού

293

Σε δυο εκδηλώσεις, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου συμμετείχαν τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου, ενώ απονεμήθηκαν και τιμητικές διακρίσεις στο Αναγνωστήριο για την πολύχρονη προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού. Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκδήλωσης για την Κυριακή των Ευχαριστιών, ο Σύλλογος Ελληνοαμερικανών Λέσβου τίμησε το Αναγνωστήριο Αγιάσου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου με παραδοσιακούς σκοπούς και τραγούδια της Λέσβου κερδίζοντας το χειροκρότημα.

Έπαιξαν οι: Σοφία Κουταλέλλη, Ουρανία Αργύρα, Θεοδώρα Ρούσσα, Σοφία Σκορδά, Στέλιος Σκορδάς. Τραγούδι: Σοφία Σκορδά, Κρουστά: Βασίλης Αμπουλός, Κιθάρα-Διδασκαλία: Κώστας Ζαφειρίου.

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου το Αναγνωστήριο συμμετείχε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν  στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης από την 98 ΑΔΤΕ  «Αρχιπελάγους», για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων. Στην πλουσιότατη εκδήλωση που περιελάμβανε ομιλίες και μουσικό πρόγραμμα συμμετείχαν και τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου. Συγκεκριμένα έπαιξαν οι: Κωνσταντίνα Τσέλα, Ουρανία Αργύρα, Θεοδώρα Ρούσσα, Σοφία Σκορδά, Στέλιος Σκορδάς. Κρουστά: Βασίλης Αμπουλός, Κιθάρα-Διδασκαλία: Κώστας Ζαφειρίου. Στο τέλος της εκδήλωσης ο Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ,  υποστράτηγος Σταύρος Τσερπές, τίμησε με ειδική πλακέτα το Αναγνωστήριο Αγιάσου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here