«Ζωή είναι»… χορός!

-Μια μουσικοκινητική παράσταση την Τρίτη 19 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Η Ομάδα εναέριων ακροβατικών «Aerialista» παρουσιάζει τη μουσικοκινητική παράσταση «Ζωή είναι» την Τρίτη 19 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, στο πλαίσιο του μουσικοθεατρικού Φεστιβάλ που οργανώνουν οι «Ocei».
Μέσα από μια μουσικοκινητική παράσταση εναέριων ακροβατικών σε υφασμάτινες αιώρες και πανιά που κρέμονται από ψηλά, περιγράφεται ο κύκλος της ζωής, παρουσιάζονται τα στάδια εξέλιξης και τα διαφορετικά συναισθήματα που βιώνουμε σε κάθε φάση της ζωής μας.
Ζωή είναι… Ο πρώτος χτύπος, οι τρυφερές αγκαλιές της οικογένειας & η φροντίδα να μαθαίνεις να ισορροπείς & να πατάς μόνος σου. Ζωή είναι το φλερτ, το πάθος, η αγάπη. Ο πόνος, οι φόβοι, οι τρικυμίες & οι αντάρες. Να πέφτεις, μα να μαζεύεις πάλι τα κομμάτια σου & να σηκώνεσαι, να δέχεσαι βοήθεια & να την προσφέρεις. Οι όμορφες στιγμές, να ξέρεις πως όλα θα πάνε καλύτερα & ότι ο ήλιος θα βγει ξανά. Να ονειρεύεσαι! Να ωριμάζεις, να μεγαλώνεις. Ζωή σημαίνει & θάνατος & απ’ το θάνατο προκύπτει ζωή…
Υπεύθυνη του εργαστηρίου είναι η Ελίνα Κουτσοτάσιου. Η Ελίνα ανακάλυψε τα ακροβατικά ως φοιτήτρια στην Αθήνα, το 2008 και από το 2010 μέχρι σήμερα συμμετέχει ως performer σε φεστιβάλ τσίρκο, μουσικοκινητικά δρώμενα και παραστάσεις. Το 2011 βρέθηκε στη Γερμανία για το μεταπτυχιακό της στην Ψυχολογία, όπου παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα Προπονητικής και Ψυχοκινητικής Αγωγής και απέκτησε το δίπλωμά της για τη διδασκαλία των ακροβατικών. Το 2013 επέστρεψε στη Μυτιλήνη και δημιούργησε το εργαστήρι “Aerialista”.Την ίδια χρονιά έγινε από τους μαθητές της η πρώτη ακροβατική παράσταση της ομάδας.
Η ακροβατική ομάδα που συμμετέχει στην παράσταση “Ζωή είναι” αποτελείται από παλιούς και νέους μαθητές, διάφορων ηλικιών, οι οποίοι με αλφαβητική σειρά είναι:
Αναστασίου Μεταξία, Καραΐσκου Βικτώρια, Καρμίρη Εύη, Κασίδη Μαρίνα, Κρητικού Αφροδίτη, Κτανή Μαρία, Λουίζου Αγγελική, Μακίδου Πωλίνα, Μάουρερ Λίζα, Μιχελάκης Αργύρης, Νεοκλέους Σταυριάνα, Παυλάκη Χριστίνα, Ρέγα Μαρία, Στεφάνου Ελένη.
-Χορογραφίες εδάφους στα τραγούδια «Love on the brain» – Rihanna & Τα ξωτικά-Σωκράτης Μάλαμας: Καραΐσκου Βικτώρια
-Μουσική Επιμέλεια: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος, Μιχελάκης Αργύρης
-Τεχνική υποστήριξη: Μπαστούνης Μιχάλης
-Σκηνοθεσία-οργάνωση παραγωγής: Κουτσοτάσιου Ελίνα.