Κόσμημα Μυγιάκης

Η επιχείρηση «Κόσμημα Μυγιάκης» έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του κοσμήματος και του ρολογιού καθώς δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 1960. Ιδρυτές της υπήρξαν ο παππούς Γιώργος Βουτσάς μαζί με το γαμπρό του Αριστείδη Μυγιάκη, ενώ στη συνέχεια η επιχείρηση διευρύνθηκε με την είσοδο του Μιχάλη Μυγιάκη. Από το 1983 και μετά τη σκυτάλη πήραν τα παιδιά τους Νίκος και Ειρήνη Μυγιάκη. Το κοσμηματοπωλείο Μυγιάκης από το 2009 μεταφέρθηκε σε καινούργιο ιδιόκτητο κατάστημα, επί της οδού Ερμού 129, στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης, όπου λειτουργεί μέχρι σήμερα.

Στο κοσμηματοπωλείο θα βρείτε μια πλούσια συλλογή τόσο από διαχρονικά όσο και μοντέρνα κοσμήματα, καθώς και επώνυμα ρολόγια. Οι ιδιοκτήτες είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να επιλέξετε κοσμήματα και ρολόγια για το γάμο, τη βάφτιση, τον κουμπάρο και για κάθε ευχάριστη περίσταση προσφέροντάς σας είτε ολοκληρωμένες προτάσεις, είτε μεμονωμένες λύσεις. Η αγορά προϊόντων υποστηρίζεται και μετά την πώληση, καθώς το κατάστημα διαθέτει service ωρολογίων και κοσμημάτων από εξειδικευμένο προσωπικό.


Ο συνδυασμός της ευρείας γκάμας κοσμημάτων και ρολογιών, των προσιτών τιμών, της ποιότητας, της αξιοπιστίας, της φιλικής εξυπηρέτησης, της τεχνικής γνώσης, της συνεχούς ενημέρωσης για τις νέες τάσεις στο χώρο του κοσμήματος θα ικανοποιήσει κάθε γούστο και προσωπικό στιλ.


Στόχος της επιχείρησης ο εμπλουτισμός της εμπειρίας με συνεχή ενημέρωση για τα νέα πρότυπα της μόδας και νέους τρόπους επικοινωνίας με τον πελάτη, όπως είναι το fb και γενικότερα η διαδικτυακή παρουσία.


Στο κοσμηματοπωλείο Μυγιάκη θα νιώσετε σιγουριά και ικανοποίηση στην επιλογή δώρου για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.